Въглищата за ТЕЦ-а в Сливен се карат от БДЖ . Никога частници не са ги карали. Карат ги с локалния влак 80740 до Зимница и после с 30754 до Сливен . УТК си карат само новите вагони от Трансвагон - за износ.VESO написа:Доколкото разбрах , от средата на януари 40 0759-7 е в северната ни съседка.Щяла да си идва в края на март или началото на април.Липсата и не се усеща , понеже УТК май имаха един - единствен влак за ТЕЦ-а в Сливен.Какво обаче стана с тази товарачка , не знам , май и нея са дали на БЖК.

Глобален модератор
Край- но стара информация... .
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
На 24-ти юли , докато преминавах покрай "Трансвагон" АД с 8661 , забелязах две 52-00-ки , собственост на "УТК" , едната бе много неудобна за заснемане , другата обаче с номер 52159-1 успях да я хвана , ето я и тук.
Някой може ли да каже колко такива машини са собственост на частния оператор? Знам , че имаше една 52240-9 , която бе на БЖК , след което някой я беше видял с надписи на "Унитранском" , но така и нямам никакво инфо.
Някой може ли да каже колко такива машини са собственост на частния оператор? Знам , че имаше една 52240-9 , която бе на БЖК , след което някой я беше видял с надписи на "Унитранском" , но така и нямам никакво инфо.
Информация
Модератори