На вярно сте забелязали, че от няколко дена електронното разписание на БДЖ не работи.
Сега, въпреки че все още на http://bdz.bg върви съобщение, с което се оправдават, че сайта не работи по технически причини е налице едно работещо разписание и то с нов и по-добър излед! Поне на мен ми харесва! :o :o :o :D :D :D
Приятно търсене!!

Мнение от Labros »

Наистина новата визия е много добра!Дори е въведена и опция "Карта на маршрута".

Мнение от rexkos »

Мда, новата версия си я бива. Само да въведат и транзитните преминавания през гарите плюс скоростите и си става цяла онлайн книжка разписание. :lol:
Един вагон, ама пълен! (4627)

Мнение от Labros »

Мда, новата версия си я бива. Само да въведат и транзитните преминавания през гарите плюс скоростите и си става цяла онлайн книжка разписание.
Ами така си е!Само някой да се сети.....Но пък ще почакаме и ще видим....може и да го направят:не са решили,не са го направили! :D

Мнение от rexkos »

Те през февруари направиха голяма бъркотия. Написаха и часовете на транзитните преминавания през гарите и стана едно мазало. Примерно дадеш маршрут София-Огняново или София-Казичене и ти излиза че можеш да отидеш до там с Дианата, Белия Кон, Слънчев бряг и всички бързи, ускорени бързи и пътнически влакове. Няма да забравя, когато един път дадох маршрут София-Петърч ми излезе, че там спира и международният за Белград. :lol: Те направо почнаха да правят нещо като "полу-книжка" разписание, обаче видяха, че всичко се осра и пак го върнаха нормалния стар вариант.
Иначе при сегашното онлайн разписание лошото е, че не можеш да търсиш по карта. До сега можеше да се направи това точно тук, но за съжаление страницата нещо не работи. :cry:

Мнение от Labros »

Може и нещо нарочно да спряли страницата.Иначе да,имаш право,че там беше много удобно с търсенето по карта....може би пак ще е пуснат или пък в сайта на БДЖ ще се сетат да направят и такава опция.

Мнение от rexkos »

Дано пак я направят, но този път очаквам тази карта да е с нов дизайн и да е правилна, тъй като на старата бяха отбелязани 17-та линия (Пазарджик-Варвара) и 83-та линия (Нова Загора-Симеоновград) - като първата от тях вече географски не съществува, т.е. релсите са извадени, а по другата се движат само товарни влакове.
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

Посетих, разгледах, харесах. Описанието на маршрута с карта не ми хареса., можеха и по - подробно да го направят. иначе е раздвижено и интересно, Браво на бдж.бг!

Мнение от Labros »

Вярно е,че може и по-добре.Но като за начало си го бива.По-нататък може и още да се раздвижи. :D
Обратна връзка:

Мнение от mitko_pz »

Нещо нищо неможе да излезе при мен забива и стой едно бяло поле дълго време :roll:
депо подуяне

Мнение от Mashinista »

Новият сайт е по-як от стария
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация