Едва ли една душ кабина с някой друг водопровод ще тежат 1тон. Както каза Марио- друга е причината!VESO написа:Увеличете тази снимка и вижте в десния ъгъл колко тежи един спален вагон от серия 76.За серия 71 - увеличете тук.Интересно е , че двата тежат различно , може би заради това , че в единия има душ кабина в тоалетната.
Добре , но посочете каква е причината без недомлъвки.Така много се дразня - оплюхте ме небързо (без никой да си даде реална представа , че в сметките освен една нелека по тегло душ - кабина , влиза още и цял резервоар с вода , който е монтиран в съседното помещение и който никак не е малък - веднъж разгледах един и на него имаше надпис "25 L") , но никой от вас не си направи труда да каже коя е реалната причина.А от постовете ви по безспорен и несъмнен начин личи , че вие много добре знаете коя е тя , но изчаквате (уж) да видите дали някой ще я налучка.Е , аз не я знам коя е и няма как да налучквам , още повече , че Марио може би се е сдобил с чертежите на спалните вагони и е видял за какво става дума.
Мога евентуално да предположа , че причината е в конструкцията на вагоните - двата типа (серии 71 и 76) са различни на външен вид с различна дължина , но интересно защо спалните купета са един и същ брой и както от снимките се вижда побират общ брой 33 пътника.
Тогава къде е причината за разликата в теглата на двата типа вагона , понеже се губи всякаква логика? Мога да посоча и още една мисъл - надписите по шаблоните са грешни и това мисля , че е най - реално.
Мога евентуално да предположа , че причината е в конструкцията на вагоните - двата типа (серии 71 и 76) са различни на външен вид с различна дължина , но интересно защо спалните купета са един и същ брой и както от снимките се вижда побират общ брой 33 пътника.

Тогава къде е причината за разликата в теглата на двата типа вагона , понеже се губи всякаква логика? Мога да посоча и още една мисъл - надписите по шаблоните са грешни и това мисля , че е най - реално.

Администратор
Информация
Модератори