Гост
Гост
Локомотиви серия 77 в Аржентина

Мнение от Гост »

Ето снимки на нашите лок серия 77 продадени в Аржентина
Изображение
Изображение
Изображение
Един много интересен документ,с снимки на 77,чертежи описание и снимки в кабината
http://mdttrenes.tripod.com/sitebuilder ... /rfirt.pdf
Изображение

Това е от мен за сега
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Поздравления за това,което си намерил.Жалко,че не ми отваря страницата. :cry:
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

При мене се отвори! Има снимка на една от нашите машини със 59 (петдесет и девет!) вагонен влак! Явно се справят много добре там!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Пак не ми се отваря. :cry: :cry: :cry: Разширението отзад .pdf пречи,а Mozilla-та ми не разчита URL-та с такова разширение.Internet Explorera при този сайт веднага задейства антивирусната и изобщо не иска да отвори страницата.При Netscape Navigator пък ми дава,че сайт с разширение .pdf е сайт само за download-ване и веднага стартира Flashget-a.Ако сте намерили тази страница в google,дайте я във вид на HTML,понеже стават някакви бъгове при мен. :cry: :cry: :cry:
Гост
Гост

Мнение от Гост »

VESO написа:Пак не ми се отваря. :cry: :cry: :cry: Разширението отзад .pdf пречи,а Mozilla-та ми не разчита URL-та с такова разширение.Internet Explorera при този сайт веднага задейства антивирусната и изобщо не иска да отвори страницата.При Netscape Navigator пък ми дава,че сайт с разширение .pdf е сайт само за download-ване и веднага стартира Flashget-a.Ако сте намерили тази страница в google,дайте я във вид на HTML,понеже стават някакви бъгове при мен. :cry: :cry: :cry:
Трябва да имаш Acrobat Raider за да отвориш Pdf файл :wink:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Абе уж го имам ама..... :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “Магистрални дизелови локомотиви | Main line diesel locomotives”

Информация