Обратна връзка:
Имам удоволствието да уведомя всички интересуващи се, че вече е в ход изпълнение на поръчка на модел на ел. локомотив серия 46 на БДЖ в мащаб НО. Производителят е фирма ACME, а повече подробности може да намерите на долния линк:
Изображение
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

В БЛФ е активна идея за 1 бр незадвижван лок серия 46, 760мм движи въпроса :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Владо, нямам търпение да видя модела в движение! 8) Страхотен ще бъде!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Владо, принципно проявявам интерес за моторизиран 46 002, нищо, че не е в моя мащаб. Ще видя как ще съм с парите и, ако взимам ще порвърдя до средата на юли.
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Моторизираните моделчета са нещо, което всеки ценител и истински жп любител трябва да притежава. Аз също бих се включил за 2 моторизирани, но кризата си казва тежката дума за съжаление! :cry:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Обратна връзка:

Мнение от Vlado »

Само да напомня, че бройките намаляват!
И едно уточнение: Този модел ще се продава само и единствено в България. Общото количество изработени единици е 110, от които останаха само 20.
Видно от горното и имайки предвид, че всеки модел ще е придружен със сертификат за уникалност, а цената е наистина непростимо ниска, цялата тая поръчка се явява единствена и неповторима за нашата страна. Тъй че не е зле тези, които наистина искат да имат този локомотив, да се замислят, защото може би ще го изпуснат заради временни проблеми, пък втори опит няма да има.
;)
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация