Чак пък да няма ни един , дори и 06 серия не ми се вярва , просто някой го е мързяло да си свърши работата както трябва.pipo написа:За вчерашният случай с "Дианата".Тъй като в Сф няма локомотив,помощна се изпраща от Септември.Ето ви ги 150 минути,в които включват и голямото мотане и прехвърляне на отговорности от страна на диспечерите.

Електровози наистина нямаше, а за дизели не знам. Видях някви 52 да се подмятат в депото.disell написа:Чак пък да няма ни един , дори и 06 серия не ми се вярва , просто някой го е мързяло да си свърши работата както трябва.pipo написа:За вчерашният случай с "Дианата".Тъй като в Сф няма локомотив,помощна се изпраща от Септември.Ето ви ги 150 минути,в които включват и голямото мотане и прехвърляне на отговорности от страна на диспечерите.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Обратна връзка:

Администратор
Днес е станала кражба на желязо по шеста ЖП линия,извършена е някъде между сп.Бригадирска слава и Разменна влакът е бил пълен с желязо, и братята мангасарян са намазали няколко вагона.Вече са намерени въпросните цигани и са пребити много жестоко след което задържани!Някои ако знае повече от мен нека сподели.. 

Обратна връзка:
Много добре казано и си напълно прав до колкото разбрах от помошника които ми даде информация до някъде са ги били там където са ги хванали и са и сложили много як бой дано да е така,но въпреки това те не са единствените който точат лиги там по тая линия така че и боя и затвора не помагат много много...SoAlien написа:Не искам да ги пребиват, а да ги затворят на топло за 5 год при първа проява и тройно при всяка следаща. Боят минава и се забравя, а ЖЕЛЕ(Я)Зницата винаги изкушава...
Информация
Модератори