Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

миналата седмица със "старата пушка" 46 036 беше почти на време в Бургас +5.... след + 12 на СтЗ....

Мнение от plastikat »

На 3-ти март пътувах със Слънчевия бряг от Пловдив до Бургас ,на Пловдив разцепи секундата ,на Бургас също -12:29.Влака беше с 46211,която впрочем ми се видя доста очукана откъм боя -имаше бая шупли избили от боята :oops:

Мнение от svd90 »

Към София е по-зле. Към Бургас почти винаги като съм пътувал е доста по-добре.

А относно датата 5.04 чува ли се нещо ново или се отложи във времето :D

Мнение от svd90 »

Днес Сл.бряг имаше бистро

Мнение от svd90 »

Днес пътувах със Сл.бряг от Ямбол към Бургас..

Предварително видях ,че до ПО е бил с 20 минути и тръгнах по късно, на Ямбол обаче закъснението беше 40 минути :o . Качих се - влака беше фрашкан , хората ядосани и недоволни от закъснението на "експреса". Тръгнахме и на Карнобат 5-6 минути седяхме , след това спряхме на ЧЕРНОГРАД 15 минути - с нищо не се разминавахме , хората още повече се изнервиха . Кондуктора мина и на въпроса какво стана каза "Чакаме образци/документи" или нещо подобно :D На Бургас влака пристигна с 62 минути закъснение :D
Как може точно по празниците когато билета е календарен и когато има най-много пътуващи два дни под ред експреса да приситга с 60-70 минути закъснение.. Явно БДЖ целят тотално хората да се откажат да пътуват с влак. Да не говорим,че няколко пъти в салона се чуваше "Повече на влак няма да се кача "..
Последно за мен вината не е точно в БДЖ, а в самия влак "Сл.бряг" Другите бивши УБВ-та не се излагат така

Edit: Забравих да кажа ,че тоалетните в първите два вагона бяха препълнение до горе и изиписваше на таблото - Дефект !
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Забрави да споменеш дали имаше бистро. Вчера на 1-ви имаше. :)

Мнение от svd90 »

От кога Сл.бряг е с ново забавено разписание?
Пристига в Бургас 12.37 вместо 12.29

Мнение от 43.309 »

Във връзка с прекъсването на 1-ва в участъка Първомай-Дг, доста влакове са с изменено разписание, включително "Слънчев бряг" и "Родопи". Конкретно в случая с 8611 е заради МБВ 492.

Мнение от svd90 »

Преди 3-4 дни пътувах със Сл.бряг - следобедния . Честно Ви казвам отдавна не бях попадал в по-голяма сауна :lol: Някакъв кошмар , бях в салона - не ми се мисли как са били тези в купетата,но всички възможно отварящи се прозорци бяха отворени и беше адска жега.Нечовешко направо-хората си правеха вятър с всичко налично . Това продължи до Пловдив- След това се поразхлади за щастие..не за друго,а заради времето , но наистина час по скоро БДЖ трябва да измислят нещо за тоя влак-не може да продължава така :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

svd90 написа:...не ми се мисли как са били тези в купетата,...:
Не ги мисли тези , в купетата прозорците са отваряеми. :D
С тези 97-ци , които нямат климатик , а само вентилация пътуването е непоносимо.Пуснаха ги на влака през есента в комбинацията с бистро картинката беше розова , уж най - бързите , които има превозвача (200 км/ч) , зимата добре беше в тях , но освен че не се чистят и мръсотията вътре е неописуема , прибавим това , че се раздрънкаха тотално , в летния сезон вътре става ад. Пак по - добре от 63-ка с неработещ климатик , но за този влак е нужна нова смяна на състава. С какво обаче е риторичният въпрос. :?

Поне беше ли чисто във влака , или отново някой не си е вършил задълженията както трябва? Намирал съм на седалка от купе билет , закупен за същия влак от преди 3 дни.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

VESO написа:.., но за този влак е нужна нова смяна на състава. С какво обаче е риторичният въпрос. :?
Да го пуснат със 6 пъвокласни 74ки... но да не ги таксуват първа класа! пак ще е по-добре от 97ците... А Сл.Бряг няма как да се чисти добре! На миячкава в Бургас се озовава в към 13:20, и няма и един час и трябва пак да поема към центална.... Преди бяхме обсъждали една схема за въртене на съставите на Сл.Бряг и Чайка - именно за да могат да се чистят и проветрят добре....

Мнение от svd90 »

Същата мръсотия си беше, както обикновено :D Даже на масичката пред мен - от тези които се свалят беше счупена и залепена с дъвка :lol:
Първокласни 74-ки определено е по-добре.
Иначе купетата хубаво имат прозорци обаче пък са прекалено тесни в 97 :D

За сутрешния Сл.бряг след Стара Загора и особено след Ямбол пак става същата картинка , но пак е по-добре защото влака не е прегрял от стоене още на Бургас :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Първокласната 74-ка в композицията също се е раздрънкала.Обаче е малко по - чиста.Няма да кажа на какво се натъкнах в една 97-ца , на която тоалетната беше запушена , а миризмата се разнасяше из целия вагон , че дори и в съседния.

Мнение от svd90 »

Между другото щях да падна като в бистрото пуснаха кючека "6 без 10" :lol: :lol: :lol: Първоначално си помислих ,че тази "куълтова" песен тръгна от нечий лаптоп :D

Мнение от svd90 »

VESO написа:Първокласната 74-ка в композицията също се е раздрънкала.Обаче е малко по - чиста.Няма да кажа на какво се натъкнах в една 97-ца , на която тоалетната беше запушена , а миризмата се разнасяше из целия вагон , че дори и в съседния.
Общо взето в композицията на СЛ.бряг всичко дрънчи здраво. След Сл.бряг много често главата ми гръмнала :lol: Скоро пътувах и с Дианата..може да е по-бавна , но определено не се усеща пътуването така.63-ките са по-добре изолирани от шума
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация