Администратор
От няколко месеца е факт национален лиценз и на този превозвач. Изпълнителният му директор е бившия такъв на БДЖ-ЕАД, г-н Олег Петков. Превозвача работи в тандем с румънския "Унифертранс". У нас е пристигнал и първият локомотив - ел. локомотив 40-0759-7, който се води собственост на "Унифертранс".
Снимка на лока:
http://cfr.stfp.net/Pic/40/40-0759-7DcOU:1.jpg
Поразрових се в нета и установих, че превозвача има общо 14 ел. локомотива серия 40, един локомотив серия 43(JZ 441) и 10 броя дизелови локомотиви серия 60.
Интересно е след 40-0759-7, какво ще влезе още за този нов превозвач. Доколкото знам ползват за база вагонния завод в Бургас, тъй, че бургаското разузнаване да дебне за нови попълнения и най - вече за 43-0107-3, която също се предполага, че ще цъфне заедно с още 4 бр. 40-ки.
Снимка на лока:
http://cfr.stfp.net/Pic/40/40-0759-7DcOU:1.jpg
Поразрових се в нета и установих, че превозвача има общо 14 ел. локомотива серия 40, един локомотив серия 43(JZ 441) и 10 броя дизелови локомотиви серия 60.
Интересно е след 40-0759-7, какво ще влезе още за този нов превозвач. Доколкото знам ползват за база вагонния завод в Бургас, тъй, че бургаското разузнаване да дебне за нови попълнения и най - вече за 43-0107-3, която също се предполага, че ще цъфне заедно с още 4 бр. 40-ки.
64.19

Администратор
Днес проведох разговори с ръководни кадри от "Унитранском Груп" относно фотозаснемане на техните локомотиви за попълване на фотогалерията към сайта и се разбрахме да се уточни ден, в който локомотива серия 40 ще има по - дълъг престой през деня, за да отиде фотограф и да направи интериорни и външни снимки. 52-рата им серия е в "Трансвагон", така, че тя е по - лесно откриваема.
64.19

Администратор

Администратор

Администратор

Администратор

Едната от тия машини в Трансвагон бившия Червено знаме Бургас със допълнителните малки червени фарчета беше собственост на Бургаски медни минии до преди няколко години бе в тяхния клон към Комлука за който се излиза от Бургас Запад.После бе продадена и Карнобатслия Възстановителен влак я премества на правия коловоз ,че бяха откраднати релсите,от тогава е в Червено знамеVESO написа:С тази конфигурация (допълнителните фарчета) се сещам за следните екземпляри - 244 (вече я знаем) , 246 (на ДП "ТСВ") , 293 (на "БУЛМАРКЕТ") и 243 (нея вече не знам на кого е).
Информация
Модератори