Здравейте,искам да попитам дали Централна гара ще бъде модернизирана още или само ще оправят ескалаторите и това да бъде?

Ми те я ремонтираха преди време, сложиха й разни тунинговки. Аз мисля, че е прилична. Единственото което наистина беше адски наболяло бяха ескалаторите. Още като бях малък помня, че не работеха. Сега се радвам, че ще ги пуснат пак! 

Ескалаторите не работят вече от около 18 години. Е, сега съм на 15, което означава, че не съм ги виждал в експлоатация. Иначе подлезът на гарата наистина е приличен. На приемното здание няма да е зле да се извърши един среден ремонт отвън, а пероните се нуждаят ремонт също. 

Един вагон, ама пълен! (4627)
Пероните са сложна и по скъпа работа, в това съм сигурен. 

Последно промяна от Labros на Нед Окт 17, 2010 11:17 pm, променено общо 1 път.

Ето я статията
Популярен в Европа пътеводител посочи
Най-грозните места в София
Паметникът пред НДК и самият дворец, мястото, където бе мавзолеят, и Централна гара са в антикласацията
Класация на най-отблъскващите места в София направи популярният информационен гид In Your Pocket.
Германско-белгийските издатели на пътеводители са водещи в туристическата информация в Централна и Източна Европа. Те поддържат пътеводители за 58 града от Германия през новите членки на ЕС до Балканите. Сред тях отскоро е и София. Изданията се списват 4 пъти годишно от местни автори
Популярен в Европа пътеводител посочи
Най-грозните места в София
Паметникът пред НДК и самият дворец, мястото, където бе мавзолеят, и Централна гара са в антикласацията
Класация на най-отблъскващите места в София направи популярният информационен гид In Your Pocket.
Германско-белгийските издатели на пътеводители са водещи в туристическата информация в Централна и Източна Европа. Те поддържат пътеводители за 58 града от Германия през новите членки на ЕС до Балканите. Сред тях отскоро е и София. Изданията се списват 4 пъти годишно от местни автори

Мики Маус известен още, или по-точно Патето Яки. И добре че не я бутна, защото сега и гара нямаше да имаме.IVAN написа:Малкия Мук като беше искаше да я събаря и да строи на нейно място друга,ама май не му дадаха...

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs
Информация
Модератори