Някой спомня ли си как преди десетина години ,пенсиониран по болест бивш пом.машинист ,ако не се лъжа от лок.депо Стара загора ,отива при дежурните ръководители, и им заявява "аз съм майстора на влака ,дайте ми ключовете за машината".Дежурните ръководители ,без капка съмнение му връчват ключовете,след което същия този машинист отива при машината ,която е гарирана "на стената"и я подкарва! :shock: С перфектна маневра се прикачва на нощния влак за софия (както си е по план) и от там започва интересното :lol: истинските машинисти отиват при деж.ръководител и с ужас разбират че някой друг е взел ключовете за машината ........Сега нямам време да доразкажа цялата история ,но предполагам че малцина от вас я знаят и би им било интересно да я чуят :)
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Знае се в подробности. Като цяло тъпа и селска история с пиянско - шизофреничен привкус. Милчо или както беше там се олисал и вместо за Варна хванал към Бургас(останал в бургаските вагони на бившия 8611) и за "отмъщение" се прокряснал на кондуктора "Ще видите вие кой кара влака" и насетне в Бс нашия като пич отива при дежурния, представя се, взема ключовете на пловдивската 44-ка, вдига я, прегарира се на 8626 и решава да тръгне, когато му изключват напрежението в контактната мрежа. Човека си е бил превъртял и под влияние на алкохол, което допълнително го е окрилило да направи тази невероятна глупост.

В резултат на това, забрани се оставянето на ключове от машини по гарите при дежурните ръководители и бригадите чакат смяна където и да се намират.

Мнение от plastikat »

И даже полицаите като разбили стъклото на втора кабина и се качили в машината ,тоя психопат ги нападнал с някъкъв животински рог :lol: :arrow: между другото тогава майка ми беше постови стрелочник на пост 2 в бургас и дори тя му е подготвила маршрута

Мнение от 46 242 »

Преди години един младеж без никакви познания по управление беше успял да открадне един маневрен дизел. Авантюрата приключи с принудително дерайлиране.

Мнение от plastikat »

пак ли в Бургас ? :roll:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

За маневрен дизел ен съм чувал, но имайки в предвид ученическата изцепка с автобуса пак в Бургас, колко му е някое хлапе да яхне гариран на коловоза дизел за "да се повози" без дори и да осъзнава рисковете, които създава и на които се излага самото то.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

plastikat написа:пак ли в Бургас ? :roll:
Не. В Бургас предпочитаме повече автобусите :) Преди години мъж със нож свалил шофьора на автобус по линия 30, и продължил да обслужва маршрута. Естествено пътниците слезли веднага, но на следващата спирка хората се зарадвали на празния автобус.... бил задържан на връщане от Банево - движил се е по разписание :)
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация