Локомотиви серия 43/44/45 на депа Г. Оряховица, Русе и Варна
Тук можете да пишете за всичко, свързано с тези три серии електрически локомотиви. Можете да пускате описания на възли и агрегати, да давата историческа информация, както и да поставяте интересни снимки на представители на тези три серии.
Иван Иванов написа:За 130. Колоосите бяха за 44-108.
е как бе аз даже съм снимал колоосите с тебешир пише 44.067 I - ва и т.н
108 ще излезе за нова година сигорно. Не съм влизал по навътре в ел.цеха да видя в какво състояние е
серия 44 и 45 са номер 1
от 067 беше свалено цялото обурудване с пароструйка беше измито машиното и пак всичко се сложи по местата почистено нагласено наблюдавах я когато ходех всеки четвъртак на практика в депо Русе в ел.цеха сега 108 е наред
серия 44 и 45 са номер 1
С 1-ва колоос начело като завали се разчеква и 10121 (180 т) с мъка го качи до Вакарел. Боксува яко при 500-600 А.
disell написа:Броени дни остават докато и по-големия брат на 44.067 44.066 ще започне да развява лъскавите си доспехи по стоманените магистрали на България
снимки има ли на 66 по време на ремонта или ще я снимаме чак на финала
серия 44 и 45 са номер 1