Администратор
Първо добре дошъл на колегата Glumper в нашия форум!
Имам наблюдения, че Дралфа - Попово поблъсква дори и при возене в БЖК 87, които иначе возят като облак.
Друго интересно впечатление ми направи, че Царева Ливада - Габрово е доста зле, почти на иднустриален клон го докарва, но тук не виня никой, тъй като ако има пари ясно е - ще се прави. (
Та и за двете бих попитал дали може да се изпрати нещо като сигнал или прочие, че към Габрово може скоро да се "изтърси" някоя единица ПЖПС, там пътя е ад...
Имам наблюдения, че Дралфа - Попово поблъсква дори и при возене в БЖК 87, които иначе возят като облак.
Друго интересно впечатление ми направи, че Царева Ливада - Габрово е доста зле, почти на иднустриален клон го докарва, но тук не виня никой, тъй като ако има пари ясно е - ще се прави. (
Та и за двете бих попитал дали може да се изпрати нещо като сигнал или прочие, че към Габрово може скоро да се "изтърси" някоя единица ПЖПС, там пътя е ад...

Не говорим за 2007, а за 2010. Не живей в миналото.46 242 написа:от 2007 насам 110км по 1ва и 8ва минаха през СМР благодарение нa което Сф- Бургас се ускори с един час. Малко ли ти се вижда ?Nikss написа:А бургаските като възкръснаха данеби някой да се е размърдал в Южния вилает?

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

О, адаш добре дошъл! За изненада може да кажеш, ама да е след 15-ти май че тогава празника на града и много котки ще има.glumper написа:Границата на Горна е спирка Горица. Дралфа-Попово е Шумен
Цл-Гр се подготвя изненада за Саруман. Ако не ни мине котка път.
ПП табелата 40 винаги е била след моста и преди стрелката с изключение на 1 месец веднага след ремонта.

Глобален модератор
Ще се обърна към колегата glumper!, Уважаеми колега, предлагам ти моето "Изслушване" в този форум и естествено съвсем професионално отношение от моя страна!!!. Мисля се досещаш колко много съм изчел, и аз съм единствения който няма да заеме "Тяхната" позиция... . Тъй, че предлагам да публикуваш познанията си тук!, а уважаемите колеги съфорумци които са специалисти в плюенето, просто няма да си виждат постовете!!!. От това по просто Здраве!, му кажи. 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Информация
Модератори