Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ами 8 човека бяхме.Всички без Vladyar снимахме , тъй като точно при него има две неща:
1. в момента няма фотоапарат.
2. отговаря за опазването на багажите.Такива хора са много ценни в пътувания , при които голяма част от форумците снимат и все пак трябва някой да пази багажа , запазва места в купета на влак или просто държи чанти и якета , докато другите се наслаждават на хобито си.

Жив и здрав да е Vladyar и с пожелание скоро да не си взема апарат , че ни е много ценен кадър при пътуванията , тъй като няма на кого друг да разчитаме. :lol: Неговият GPS също е полезна вещ.

Марио , ако не се лъжа , stankos ти направи близка снимка като зумира задната кабина.Надявам се да я пусне тук.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Те Павел и Динко също ме снимаха на Казанлък. На някои снимки на други форумци се вижда издайнически ръката ми, която съм подпрял на джама, седейки си в "канцеларията" :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Vlakov »

ето една групова снимка
Изображение
серия 44 и 45 са номер 1
Супер е станала :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Определено!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Обратна връзка:

Мнение от Vlakov »

а снимката я взех от Феисбук нямам я голяма :( но пак добре се получи
серия 44 и 45 са номер 1
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Кърти мивки направо !
:lol:
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Абсолютно. :D :D :) 8) :wink:
бих искал да ви кажа, че малко избързахте с тази среща толкова ли спешно беше? Сега ще напиша и какво сте пропуснали- в петък 7 май мисля да се повозя на новия влак варна-уикенд. Както знаете този влак между София и Варна спира само на Плевен и Горна Оряховица. Аз съм от Шумен затова най-напред с влак 2614 ще отида до Плевен от където ще се кача на новия влак. 21:57 ще съм във Варна. След това ще хвана влака на 23:05 за Пловдив като на Стара Загора ще сменя за Хасково. 5:15 ще съм в Хасково след това на 9:04 хващам от Хасково. В участъка Димитровград-Първомай ще се повозя и на автобус заради ремонтите и от Първомай до Пловдив продължавам с влак, където ще пристигна 11:55. Ще хвана автобус от Пловдив до Панагюрище и се връщам с влака на 16:15 правя връзка за София. И от София вече имам избор-до Добрич с 2637 до варна с 3637 или до Бургас с 8627. Неделя ще се прибера в Шумен но късно може би следобед или чак вечерта щото ми е скучно. Следвайте моя пример. Правете дълги пътувания. Голямо удоволствие е!
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Изобщо не сме избързали! То не беше Енснна, Зимна стана Пролетна среща и нямаше как да се чака повече. Имаше и по важна причина Атракционен влак на БЖК на Тулово. Беше много хубава среща, трябваше да сме 4 човека, в крайна сметка бяхме 10 човека. Форумната среща мина повече от добре.
утре ще се движи извънредно иначе в петък пак :P. Уикендите се движат само в петък но заради празниците утре извънредно
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Да, утре извънредно и ще се върне във четвъртак. Петък и неделя пак.
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация