Администратор
На 01.05, 02.05 и 03.05 предстои доста интересно атракционно пътуване на БЖК-АД, което ще се проведе с общо 5 бр. локомотиви серия 87, които ще возят английска група туристи.
Първия ден, влакът ще тръгне от София, през Карлово, Карнобат и Синдел и ще пристигне във Варна. На Пирдоп се предвижда смяна на локомотивите.
Втория ден с 87-004(Британия) ще се пътува от Варна през Горна Оряховица до Велико Търново.
Третия ден, от Велико Търново през Трявна, Карлово, Пирдоп към София пак с размяна на машините.
Първия ден, влакът ще тръгне от София, през Карлово, Карнобат и Синдел и ще пристигне във Варна. На Пирдоп се предвижда смяна на локомотивите.
Втория ден с 87-004(Британия) ще се пътува от Варна през Горна Оряховица до Велико Търново.
Третия ден, от Велико Търново през Трявна, Карлово, Пирдоп към София пак с размяна на машините.
Последно промяна от Mario Evstatiev на Съб Май 01, 2010 11:49 pm, променено общо 1 път.

Глобален модератор
Ще се опитаме идните дни да го качим тук... (разписанието)
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Глобален модератор
Тъй като антракциония влак ще се движи почети транзит ще опиша разписанието в съкратен вид поне за бегла представа на нашето спотърско общество. На 01.05.2010г замина от Сф 09 40 , първа фотосесия на гара Буново 10мин. Пирдоп 11 25 смяна на локомотива. Втора фотосесия 10мин на гараТъжа. Казанлък трета фотосесия 13 45ч. Четвърта 18 40 на спирка Струя, Разделна 19 40ч, пристига във Варна на 20 25ч. На 02.05.2010г тръгва от Варна на 09 35ч. Разделна 10 00ч първа фотосесия и смяна на локомотива. Следва фериботния комплекс, Провадия на 11 06/ 11 18ч. Шумен на 11 55ч. поредна фотосесия заминава на 13 30ч. Горна Оряховица 15 25/15 30ч. Разглеждане на ГАЦ-Горна Оряховица, заминаване от Го на 16 50ч. Велико Търново 17 05ч. На 03.05.2010г тръгва от Вт на 09 24ч , Габрово 11 05/11 20 Трявна 11 59 фотосесия 12 10ч. Кръстец 12 43 , Казанлък 13 35 / 14 55ч. Карлово 15 50, Пирдоп 17 00 / 17 20ч. София 19 40ч. Всички разлики във времето на действителното пътуване не зависят от нас... 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Администратор

Администратор
Аз ще придружавам влака. Планират се доста снимки и видео.Saruman написа:Кой ще е той да ги видим на Тулово, а понеделник на Габрово ?
Последно промяна от Mario Evstatiev на Съб Май 01, 2010 11:49 pm, променено общо 1 път.

Администратор
Привет и от мен.
атракционното пътуване на БЖК в първия си ден премина отлично. На групата бяха създадени условия да направят всичко, което пожелаха. Всички, които придружаваме влака оказваме пълно съдействие. Локомотивите, с които бяхме днес са следните:
87 003 от София до Пирдоп
87 020 от Пирдоп до Разделна
87 028 от Разделна до Варна
Фотопаузи имахме на сп. Буново, гара Тъжа и спирка Струя по новото трасе Търнак - Аспарухово.
Тъй като имаше престои за разминавания на гара Долно Камарци с 3620 и на гара Швачево с 3622, там се направиха и съответните фотосесии на локомотива и влака.
В гара Казанлък бяхме посрещнати от Павката, който дори разгледа локомотив 87 020 и се снима за спомен, след което с началник - влака отидохме да хапнем в града.
Влакът бе изпратен от Павел и Динко, а аз се озовах навреме във Варна, където ме очакваше нашия съфорумец vesko7, на който гостувам към момента до утрешното ми явяване за втория ден от атракциона.
Направени са много снимки и видео, които скоро ще кача.
атракционното пътуване на БЖК в първия си ден премина отлично. На групата бяха създадени условия да направят всичко, което пожелаха. Всички, които придружаваме влака оказваме пълно съдействие. Локомотивите, с които бяхме днес са следните:

Фотопаузи имахме на сп. Буново, гара Тъжа и спирка Струя по новото трасе Търнак - Аспарухово.
Тъй като имаше престои за разминавания на гара Долно Камарци с 3620 и на гара Швачево с 3622, там се направиха и съответните фотосесии на локомотива и влака.
В гара Казанлък бяхме посрещнати от Павката, който дори разгледа локомотив 87 020 и се снима за спомен, след което с началник - влака отидохме да хапнем в града.
Влакът бе изпратен от Павел и Динко, а аз се озовах навреме във Варна, където ме очакваше нашия съфорумец vesko7, на който гостувам към момента до утрешното ми явяване за втория ден от атракциона.
Направени са много снимки и видео, които скоро ще кача.
По темата - днес бе направена поредната стъпка към експлоатацията на машини на БЖК. Както знаем , частният оператор е осигурил една от 87-00-ците за обслужване на атракционен влак с английски туристи.
Форумците от днешната среща успяха да уловят влака , преминаващ транзит през гара Тулово.Ето и материал:
- снимка 1;
- снимка 2;
- клип.
Форумците от днешната среща успяха да уловят влака , преминаващ транзит през гара Тулово.Ето и материал:
- снимка 1;
- снимка 2;
- клип.

Администратор
Не една Весо, 5 машини, лъснати и наточени. Всичко е изпипано до последен детайл. Утре с чичко ти Федя ще се връткаме Ра - Ваф - СлР - Шн - Го - Гор - Пщ - Рс - Втн.
В други ден пак с чичко ти Федя продължаваме връткането с маршрут Втн - Цл - Габрово - Цл - Трявна - Кзн - Пи - Сф.
До тук само ще кажа, че и машините и самото пътуване са прекрасни и съм горд, че съм част от него. А на БЖК евалата!
В други ден пак с чичко ти Федя продължаваме връткането с маршрут Втн - Цл - Габрово - Цл - Трявна - Кзн - Пи - Сф.
До тук само ще кажа, че и машините и самото пътуване са прекрасни и съм горд, че съм част от него. А на БЖК евалата!
Значи от всички мнения дотук от първото съобщение за атракционния влак до сега , аз преброих 4 машини.lok45111 написа:Не една Весо, 5 машини, лъснати и наточени. ....
...... Локомотивите, с които бяхме днес са следните:
Arrow 87 003 от София до Пирдоп
Arrow 87 020 от Пирдоп до Разделна
Arrow 87 028 от Разделна до Варна....
Коя е 5-тата машина , понеже в това твое мнение...Втория ден с 87-004(Британия) ще се пътува от Варна през Горна Оряховица до Велико Търново...
не е упомената?...Третия ден, от Велико Търново през Трявна, Карлово, Пирдоп към София пак с размяна на машините...

Администратор

Администратор
Информация
Модератори