А относно 42 081 бях чел някъде, че 2010 г. щели да я спрат окончателно от редовна експлоатация и щяла да се съхранява като музеен експонат след като й бъде извършен планов ремонт естествено. Това е което знам аз. Времето оттук нататък ще покаже какво ще се случи с нея.
То ако става на въпрос за нашарени варненски електровози и 42-ките с метални кошове не са подминати... особено тези на оградата, а покрай тях и 44 071 е пострадала.
А относно 42 081 бях чел някъде, че 2010 г. щели да я спрат окончателно от редовна експлоатация и щяла да се съхранява като музеен експонат след като й бъде извършен планов ремонт естествено. Това е което знам аз. Времето оттук нататък ще покаже какво ще се случи с нея.
Последно промяна от Labros на Нед Окт 17, 2010 11:04 pm, променено общо 1 път.
Не, тя е само за товарни и пътнически влакове , е понякога се случва да "намаже" и някой бърз влак при повреда на " титуляра " , веднъж даже потегли от Варна с 3636 и на Величково бе сменена с пристигналата от Карнобат 44-ка.
Последно промяна от disell на Сря Апр 28, 2010 6:41 pm, променено общо 1 път.
И как точно ще я пуснат там като е до 80, а немалко обходи са за 100?VESO написа:Значи има ли вероятност да се случи на 3660 / 3661 , или няма да я пуснат на този график?disell написа: ... в момента е командирована в Каспичан.
Между другото, в момента на него върти 44 120
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Наистина ли всичко в 42 081 е от 43 серия (като изключим коша)?
Пултовете със сигурност, за възлите и агрегатите не мога да кажа, но предвид факта, че между 42 и 43 разликата е само в годините, дори и да е така, това е без значение. Важното е да се движи и печели.Skoda_45 написа:Наистина ли всичко в 42 081 е от 43 серия (като изключим коша)?
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Информация
Модератори