Обратна връзка:
Zdravei

Мнение от romeo_nis »

Pozdrav od Srbija ,grad Nis,kazam se Nebojsa Ristic,masinist ot Nis na elektriceski i dizel lokomotivi,21.12.1980.godVolim da putujem,lokomotivi,druzenje i razmena iskustva sa masinistima ot drugi drzavi,imamae saradnja sa Hrvatskim masinistima,Madjarskim ,itd.

Мнение от elektrovoz46 »

Tuk Bulgaria,Dobre sme dosli! :D
Re: Zdravei

Мнение от lubo_katastrofata »

romeo_nis написа:Pozdrav od Srbija ,grad Nis,kazam se Nebojsa Ristic,masinist ot Nis na elektriceski i dizel lokomotivi,21.12.1980.godVolim da putujem,lokomotivi,druzenje i razmena iskustva sa masinistima ot drugi drzavi,imamae saradnja sa Hrvatskim masinistima,Madjarskim ,itd.

Добре дошъл! :wink:
Изпитвам буфери! Без стенд :D
Обратна връзка:
cao

Мнение от romeo_nis »

Zdravei
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

добре дошъл :roll:

Мнение от Иван_Вълков »

Интересна и полезна тема.Аз се казвам Иван Вълков , на 20 години съм , в момента уча електротехника и автоматика в ТУ-София 1 курс
Влаковете са моя голяма страст , но тепърва навлизам в тази област.
Скайпа ми е valkov_records_pro_audio :wave: :wave: :wave:

Мнение от Petko Ivanov »

Здравейте и от мен!
Казвам се Петко Иванов, от София, на 42 години. Влаковете са моя голяма страст от малък, особено парните локомотиви. Помня в редовна експлоатация серии 01,14,15,16,47 и 50. Харесвам много и дизелите 04, които също са свързани с моето детство като основна серия локомотиви в депо София.
Гордея се много с колекцията си от снимки на парни локомотиви серии 15 и 16, които съм правил преди ликвидацията на голям брой от тях през 1995-1996 г. Можах да хвана 47.03 в ЛВЗ-Русе преди да го нарежат, както и голям брой уникални вагони. Успях да снимам и 04.012 на гара Алдомировци през януари 2000 г с едновагонен влак от Бели бряг малко преди да бъде спряна от редовна работа.
Част от колекцията ми е качена в галериите, за другите не ми остава време да ги сканирам.
В момента съм Главен енергетик на минното предприятие "Челопеч Майнинг" и за съжаление почти не ми остава време за хобитата ми......
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Добре дошъл !
Много ще се радваме да споделиш и с нас колекцията си от снимки !
Надяваме се да намериш време и да сканираш и останалите ,на които да се радваме заедно !
Пожелавам ти приятно прекарване на свободното време в нашата разнородна компания ! :)
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Добре дошъл, при нас!

Ще се радваме, ако можеш да сканираш негативите, защото по това, което чета имаш наистина невероятно ценни кадри. Поздрави!
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."

Мнение от disell »

А пък ако имаш малко свободно време вземи отскочи до Пирдоп и снимай 86-цата на DB Shenker и евентуално през ноща фирмената осветена табела която е над офиса , преди 2 дни като минахме през Пирдоп около 0 часа я видях да свети и беше прекрасна гледка.

Мнение от naskogara »

Здравейте на всички познати и непознати от този хубав сайт
и да се представя кой съм

Име : Атанас Галев
Професия : Влаков диспечер /понастоящем! иначе съм бил рък.дв-е на гара Бойчиновци и нач гара Берковица и някои колеги може да ме помнят от там !
Месторабота : УДВГД Пловдив
завършил ВВТУ "Т.Каблешков" 1991-96г
Работа и хоби - ЖП транспорт
За съжаление в момента поради липса на излишни финанси нямам възможност да се занимавам с фотография, а я обожавам . Занимавал съм се дълги години като по-млад с фотография но тогава нямаше цифровите фотоапарати. От онова време ми остана един прекрасен Зенит ХТ . Много съм мераклия да си взема цифров фотоапарат, но не мога да си харесам нищо което ми е по финасовите възможности, а и от толкова огромен избор не мога да си харесам нищо ... Дайте идеи за нещо до 600лв което да не е обаче пълен автомат и сапунерка ... :roll: :roll:
Аз знам, че нищо не знам
Глобален модератор
Глобален модератор
Добре дошъл!, приятни мигове и успехи!, с каквото можем ще помагаме, някъде из форума темата за фотоапарати бе обсъждана потърси и мисля ще ти е от полза!. :thumbleft:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Мнение от zhivko88 »

Добре дошъл!
За мен най добрия цифров апарат си остава Cannon! Само си прецени финансите и куповай без да се притесняваш ще останеш доволен!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Добре дошъл и от мен!
Като марка фотоапарати, аз от 3 години съм със Сони (макар и сапунерка), но съм много доволен.
Приятни мигове във форума!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
orb

Мнение от orb »

Здравейте хора !
Казвам се Иво и съм от София.
Имам стаж като ЛМ двайсетина години но вече не работя това, не крия че е заради изключително амортизираната техника ниското заплащане и оргомния риск "нормален" за тази професия.
Сега работя като енерго диспечер в нкжи.
Беше ми приятно да попадна в този форум като гост и неочаквано изненадан от старанието на много от вас да дадът нещо от себе си за "всичко това !"
Имам и удоволствието да познавам Марио (макар той със сигурност не ме помни) и държа да кажа на всички че МНОГО рядко има такива като него дето до ТАКАВА степен да са посветили себе си на транспорта на релси :!:
Казвам го напърно сериозно и разбира се без ирония.
Регистрирах се тук именно заради упоритоста на всички мнението им да се чуе и нетърпимоста към небъкарежа свързан с много от проблемите в бранша.

Несъмнено този форум ПОМАГА.

Би било по-хубаво обаче членовете да са повече.

Прави впечатление че повечето от форумците са млади което освен че е добре е и задължително ако целта е наистина нещата в железницата да се чуят.

Съмнявам се обаче че все още форума има тежест при взимането на някакви решения от тези от които нещата с "влаковете" зависят но може би и това не е целта на този етап.
Би било и интересно да се споделят ПОВЕЧЕ проблеми свързани с какво ли не касаещо този транспорт.
Именно не малкия ми стаж като ЛМ ме кара да мисля че това е много отговорна, с много съпътстващи проблеми професия и би било нормално да има и раздел където тези проблеми да са дискутирани.
Това би било от полза например за момчетата които са решили да учат за това и да работят като такива.

Мисля си обаче че това което най-много липсва на форума е място където подробно дори да са дискутирани върховите постижения на света в областа на влаковете но и работата на хората които управляват тези влакове.
Уверявам Ви това е МНОГО интересна тема за когото и да било.

Въпречи че в някаква степен не ти става хубаво когато разбираш че не е никакав проблем експресен влак да минава с 250 км/ч през гара и локомотивния машинист да спазва намаление от ...270км/ч някъде в межугарието хах ...
Лично аз следя тези неща от приблизително скоро но вече задълбочено и може в близко време ще споделя с вас неща около влаковете N700 в Japen както и какъв трябва да си за да управляваш този влак, как минава дежурството ти, какво е заплащането и такива неща.

Желая здраве на всички форумци :) :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация