Обратна връзка:
Въпроса ми е дали съществува схема някаде, и ако има нека да я споделят в темата. Ако може някой да разясни точно, как действа, защото аз знам някой работи, но да навляза малко по технически в устройството и предназначението.
серия 44 и 45 са номер 1

Мнение от Иван Иванов »

Ако не е проблем в Депо Русе ще отидеш в Ел. цеха при Диан Минев той ще ти обясни всичко нагледно. От техничиска страна търси него и няма да сбъркаш.
[quote="Vlakov"]Въпроса ми е дали съществува схема някаде, и ако има нека да я споделят в темата. Ако може някой да разясни точно, как действа, защото аз знам някой работи, но да навляза малко по технически в устройството и предназначението.[/quote]
OK MAN NAMERI ME V SKYPE jimbim9223 i shte ti obesnq cqloto GVP NA SHKODATA
търся жп фото моделки
Обратна връзка:
sladura написа:
Vlakov написа:Въпроса ми е дали съществува схема някаде, и ако има нека да я споделят в темата. Ако може някой да разясни точно, как действа, защото аз знам някой работи, но да навляза малко по технически в устройството и предназначението.

OK MAN NAMERI ME V SKYPE jimbim9223 i shte ti obesnq cqloto GVP NA SHKODATA
Желателно е при положение, че има кирилизатор да го използваш и мисля, че има и други желаещи (освен мен), които искат да обясниш за цялото ГВП на шкодите. :wink:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Публикувай отговор

Обратно към “Локомотиви серия 43, 44 и 45 | Electric locomotives series 43, 44, 45”

Информация