Администратор
41 103.3 е била в експлоатация до 2000-та година, когато е запалена и след туй бракувана.elektrovoz46 написа:Искам да попитам 41 103 до коя година е била в експлатация?Защото аз края на миналата година(2009) видях такава машина на Ву!
Това, което си видял миналата година на Ву не е било на БДЖ и не е било синьо на цвят... Отивало е към Турция и поразително прилича на 103. Ако пуснеш снимка на нещото пък ще разрешиш доста стар спор.
Ами нямам снимка не бях подготвен тогава а и беше тъмно когато я видях,но ми заприлича страшно много на 41 103 и беше бая дълъг влакlok45111 написа:41 103.3 е била в експлоатация до 2000-та година, когато е запалена и след туй бракувана.elektrovoz46 написа:Искам да попитам 41 103 до коя година е била в експлатация?Защото аз края на миналата година(2009) видях такава машина на Ву!
Това, което си видял миналата година на Ву не е било на БДЖ и не е било синьо на цвят... Отивало е към Турция и поразително прилича на 103. Ако пуснеш снимка на нещото пък ще разрешиш доста стар спор.
кам 35вагона някаде!

Администратор

Администратор

Администратор
Подкрепям те напълно!lok45111 написа:Не е Брена, Йоване,NiGhtPiSH написа:Лепа Брена да е пращана до Турция?
баш по - голяма ще да е, да не кажа около 22 метра парчето. И пореден номер над 020 и преди 025![]()
Айде стига, темата отива в Чуждите за сега, пък по - натам може и да се наложи местене в темата за "Газтрейд", де да знае чиляк!?

Информация
Модератори