Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Тук става дума за Банско, а не за Белово. И пътуването ще се сътои задължително пред топлите месеци. Все пак ще има и разходки, както и снимане не само от локомотива, а и от площадката на последния вагон на влака.
64.19
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

bdz46 написа:След въвеждането на новия чифт влакове вероятно се е променил графика. Мисля, че сега само 16107/16102 са с преспиване.
Точно тези двата са с преспиване. Интересно ще е ако това пътуване по 16-та линия се състои в компанията и на други форумци, които от влака да отразят моменти от преминаването през всички красиви местности. Освен това ще трябва да се провери предварително определена информация, която ще е необходима на мен и видеооператора за пътуването :wink:
64.19
Гост
Гост

Мнение от Гост »

lok45111 написа:
bdz46 написа:След въвеждането на новия чифт влакове вероятно се е променил графика. Мисля, че сега само 16107/16102 са с преспиване.
Точно тези двата са с преспиване. Интересно ще е ако това пътуване по 16-та линия се състои в компанията и на други форумци, които от влака да отразят моменти от преминаването през всички красиви местности. Освен това ще трябва да се провери предварително определена информация, която ще е необходима на мен и видеооператора за пътуването :wink:
Не мисля,че 4-ма човека ще се съберат в кабината на 75-та серия :roll:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

И аз си мисля същото. То и за трима е тясно.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

bdz46 написа:И аз си мисля същото. То и за трима е тясно.
А и ако е същата професионална камера за която си мисля :twisted:
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

Аз с нетърпение чакам моята разходка със теснолинейката. Странно, но си мислех също за едно мегаклипче! И аз лично предпочитам дезила, надявам се машиниста да ме допусне до кабината, за да снимам и разгледам. Радвам се също, че вагоните се поддържат.

Въпрос: Абе аз мислех, че Серия 76 по новото означение е 77, сега май излиза от снимките, че е имало три Серии 75, 76, 77. така ли е наистина?
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Серия 75 са оригиналните НЕМСКИ машини. Серия 76 са изкопирани до голяма степен от 75, но са почти провал от страна на производителя и в резултат се появява серия 77, които са усъвършенствана версия на 76.
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

Хмм... дано да успея да се добера да кабината на някой от тях. Много са ми интересни теснолинейните локомотиви. Аз мисля да стигна до Добринище и да преспя в някой хотел там, на другия ден да се върна в Септември с влака в десет. Ще е страхотна пътуване със страхотен снимков материал, чакам да го видя и Машиниста с какво ше зарадва. 8)

Мнение от Mashinista »

Nikola VS написа:Хмм... дано да успея да се добера да кабината на някой от тях. Много са ми интересни теснолинейните локомотиви. Аз мисля да стигна до Добринище и да преспя в някой хотел там, на другия ден да се върна в Септември с влака в десет. Ще е страхотна пътуване със страхотен снимков материал, чакам да го видя и Машиниста с какво ше зарадва. 8)
Някъде след около месец ще се качвам :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация