Банера на БДЖ си е добре, настрой си режима на изглед на монитора. Аз съм на 1280Х1024 пиксела и е добре.Nikss написа:Много добре изглежда новата визия.Поздравления на техниците! Чудесно са се справили. На човек да му е приятно да влиза тук. Имам една малка забележка... банерът с Дезирото (този на БДЖ) е много широк и е плътно до нашия банер с името... от другата страна банерът на "експрес сервиз" е на половин инч от банера с името. Ако може да го оправите.

Администратор

Глобален модератор

Администратор

Сега съм във форума от училищният кабинет по информационни технологии, като съм на главната страница банера на БДЖ е на около 0,5 см от банера с името на форума, но сега като пиша мнение и е плътно до този с името.
Май още има какво да се доизкусурява, нека техниците си кажат думата. 

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор
Пак ти напомням, виж настройките на монитора. 1280Х1024 и всичко е ОК.Nikss написа:Сега съм във форума от училищният кабинет по информационни технологии, като съм на главната страница банера на БДЖ е на около 0,5 см от банера с името на форума, но сега като пиша мнение и е плътно до този с името.Май още има какво да се доизкусурява, нека техниците си кажат думата.

Много е ситно така... 1024 х 768 си е по-добре. На него като се пише мнение и като си на главната страница са плътно едно до друго, но като се чете темата са малко разделени. Нищо, здраве да е, важното е, че преименуването и промяната на банерите са факт. Да са ни честити!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор
отлично лого, щях да почвам да правя лого на форума, но като видях това лого размислих 

Техник

Администратор
Логото стана добре, радвам се, че се харесва. Но вчера подготвихме с Мари един банер, той къде точно и кога ще започне да се подвизава?
Информация
Модератори