А очаква ли се ремонт и на приемното сдание?
Гарата е с висок приоритет защото е пряко свързана с моста и при завършването му са превръща в международна гара, която трябва да отговаря на съответните европейски стандарти. Тъй че продължавайте да наблюдавате гарата (нали темата е "Гарово наблюдение") и споделяйте как върви работата по нея.Vancho написа:гарата би следвало да е последен приоритет... Това е едно от малкото места, където трябва да се работи по изпразване на влаковете заминаващи от гарата, а не пристигащитеПоложението в този регион е повече от плачевно и има много трески за дялане, тръгнали гарата да правят
Последно промяна от gonzo8611 на Чет Мар 18, 2010 2:34 pm, променено общо 1 път.
Последно промяна от lok43r на Вто Мар 02, 2010 11:41 pm, променено общо 1 път.
ЕМВ са с конструктивна скорост 120 km/h така, че нищо странно не виждам. Това, че са ограничени до 80 не значи, че не им се случва да превишат тази скорост.Saruman написа:Ако компютъра на гонзо показва грешно, това е всеки влак с 10 по-малко. Тоест трябва да се добавят 10 км/ч над това кото показва компютъра и се получава следния пример:
ПВ 80141 на време с ЕМВ 32-031/32 79 км/ч
---
ПВ 80141 на време с ЕМВ 32-031/32 89 км/ч
Което ми се вижда нереално и прекаленно странно. Предполагам грешката е в скоростомера на лока.
Знам, че са са с конструктивна 120 и през годините са ограничавани поради една или друга причина, а сега са на 80. Но да се движи с 89 си с доста голямо превижаване и то не само тя, има още 2 минали електрички и по вашата теория скоростите трябва да са 84 и пак 89!!!NiGhtPiSH написа:ЕМВ са с конструктивна скорост 120 km/h така, че нищо странно не виждам. Това, че са ограничени до 80 не значи, че не им се случва да превишат тази скорост.Saruman написа:Ако компютъра на гонзо показва грешно, това е всеки влак с 10 по-малко. Тоест трябва да се добавят 10 км/ч над това кото показва компютъра и се получава следния пример:
ПВ 80141 на време с ЕМВ 32-031/32 79 км/ч
---
ПВ 80141 на време с ЕМВ 32-031/32 89 км/ч
Което ми се вижда нереално и прекаленно странно. Предполагам грешката е в скоростомера на лока.