Президент изнася реч. Отдалеч се чува вик:
- Господин Президент, може ли да се преместите малко по-наляво, че нещо не Ви виждам!
- А не искате ли да ви дам бинокъл?
- А не, няма нужда – аз съм с оптика…
- Господин Президент, може ли да се преместите малко по-наляво, че нещо не Ви виждам!
- А не искате ли да ви дам бинокъл?
- А не, няма нужда – аз съм с оптика…

Относно до голямата нужда....за какво мислиш се поставят двете тръбни дръжки от двете страни на вратитеМашинист_на_сън написа:Уважаеми форумци, може ли малко информация по следния деликатен въпрос. Доколкото знам, електровозите, пък и дизеловозите в БДЖ нямат собствена тоалетна. Как се оправят при това положение машинистите - особено на бързите влакове?![]()
![]()
![]()
(Някои приписват на големия съветски летец В. Чкалов следното изказване: "Откакто в самолетите поставиха тоалетни, пилотирането престана да бъде геройство"![]()
![]()
)

Националния карате отбор на Япония с треньори Якошиба Угазаки и брат му Курошава Угазаки е победил карате отбора на Китай с треньори Цун Кай Хуй и Целденебал!
Отбора на Китай
1.Гъзкатояма
2.Ямиготури
3.Якошибацицибара
4.Сиготура Накура
5.Нагазима Надовара
Отбора на Япония
1.Миусука Мадете
2.Насакото Яката
3.Лиза Мишпека
4.Тицуни Микуро
5.Тушиба Тунишиба
Отбора на Китай
1.Гъзкатояма
2.Ямиготури
3.Якошибацицибара
4.Сиготура Накура
5.Нагазима Надовара
Отбора на Япония
1.Миусука Мадете
2.Насакото Яката
3.Лиза Мишпека
4.Тицуни Микуро
5.Тушиба Тунишиба

Не знам колко е вярно, но съм чувал, че едно време в 42-ките имало кофи и при нужда в машинното с кофата.disell написа:Или посещава задната кабинаbdz46 написа:Както могат! Прозорци и врати има колкото искаш. За по-сериозни нужди - храстите около гарата, а на бързи влакове - единият кара, другия преживя във влака до следващото спиране.![]()
![]()

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор
Имало един немски АС от първата световна война който излетял на мисиля преди да се е излекувал напълно от стомашно разстройство.... във въздуха получил "пристъп" и се наложило да се върне, само че като се връщал сам се натъкнал на 4 противникови изтребителя... толкова бързал че се наложило да ги свали и 4мата.......Машинист_на_сън написа:07, точно затова употребих израза "приписват на ...". Но думата ми е за самото "геройство". И напълно съм съгласен, че от тази гледна точка да си машинист си е истински героизъм!!!Когато Чкалов е загинал все още е нямало кенефи на борда....![]()
Не е част от неговата биография.... Има една книга "Асовете на въздушната война" от там четох за "тоалетния инцидент".. За Рихтхофен и доста други - не е било въпрос само на лични умения... вторият в "ранглистата" след Рихтхофен загива много нелепо - във едно въздушно меле по невнимание го удря друг немски пилот....VESO написа:Това да не се отнася за барон фон Рихтхофен? Че за него какви ли не митове и легенди са се носили.Истината обаче е , че е бил най - добрият пилот в германската история.
Майка праща синчето си на училище с такси и казва на шофьора:
-Хич не му обръщай внимание какво си приказва, защото все ще намери да те затапи.
Докато пътували, малчугана почнал да си приказва:
- Ако мама беше динозавърка, тате – динозавър, аз щях са съм динозавърче… ако мама беше котка , тате – котарак , аз щях са съм котенце …….. и т.н. По едно време на таксиджията му писнало, и му казал:
-Ако майка ти беше лезбийка, баща ти ***, ти какво щеше да си?!?
-Таксиметрово шофьорче! – отвърнало детето.
-Хич не му обръщай внимание какво си приказва, защото все ще намери да те затапи.
Докато пътували, малчугана почнал да си приказва:
- Ако мама беше динозавърка, тате – динозавър, аз щях са съм динозавърче… ако мама беше котка , тате – котарак , аз щях са съм котенце …….. и т.н. По едно време на таксиджията му писнало, и му казал:
-Ако майка ти беше лезбийка, баща ти ***, ти какво щеше да си?!?
-Таксиметрово шофьорче! – отвърнало детето.

Пошли рано утром Чапаев с Петькой поплыть в реке. Петька восхищенно говорит Чапаеву:
- Ну и молодец ты, Василий Иванич. Смотрю я тебя, и кажется мне, что ты вроде сам
Джавахарлал Неру!
Чапаев нахмурился и ответил:
- Вот что, Петька. Во-первых, не Неру, а Нюру! А во-вторых джавахарлал ли я ее или нет, это не твое дело!
- Ну и молодец ты, Василий Иванич. Смотрю я тебя, и кажется мне, что ты вроде сам
Джавахарлал Неру!
Чапаев нахмурился и ответил:
- Вот что, Петька. Во-первых, не Неру, а Нюру! А во-вторых джавахарлал ли я ее или нет, это не твое дело!
Последно промяна от Машинист_на_сън на Вто Мар 02, 2010 12:16 am, променено общо 3 пъти.
Един свещеник се качва на самолет. По време на полета стюардесата му предлага чаша уиски. Отчето посяга към чашата, но преди да отпие, задава въпрос:
- На каква височина летим ?
- 8000м.
- Оооо не, благодаря! Прекалено сме близо до шефа.
- На каква височина летим ?
- 8000м.
- Оооо не, благодаря! Прекалено сме близо до шефа.
Стихотворение за жената
Възпяват устните, косата,
гърдите като на коза,
възпяват ханша и бедрата,
ала забравят за гъза.
Жени, без гъз какво сте вие?
Кажете смело, без сръдня!
Не е то нещо да се крие,
ни само орган за пръдня.
Гъзът е нещо естетично
и кой не тръгва след жена,
която с крачки естетични