Поздравления за Локфорума, неговите членове и най-вече поздравления за учредителите на Сдружението.
Желая ви всичко най-хубаво, успешни и все повече проекти, перфектни снимки, много още читатели, форумци и членове.
На всеки желая и лично щастие,здраве , късмет и успехи както на фотографското , така и на всяко друго поприще.
Поздравления момчета!!!

Позволявам си от името на Сдружение"Клуб железопътен моделизъм - България" като един от учредителите му, да изкажа радостта на нашите членове от сформирането на още едно сдружение в чийто цели е включено опазването и описването на Българската железопътна история.
Надявам се за в бъдеще двете сдружение да реализират и съвместни проекти (от вас снимките от нас моделите :wink: ) и да си оказваме съдействие и взаимопомощ в рабатота!

(моля да ме извиниета за офтопа, но прецених че тук бих "замърсил" най-малко вашите теми - ако админите преценят , да преместят или изтрият поста по свое виждане - благодаря).
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Благодарим за изказаните поздравления! Ще се стремим да работим в полза на железопътните любители в България и да си сътрудничим ползотворно със сродни организации.

Мнение от COSTACHE MIHAIL »

Привет. Това е първият ми mesaj.Locuiesc в Румъния и е голям ентусиаст жп от Румъния. Бях няколко пъти в България и аз наистина обичаше локомотиви, някои от които са произведени в Румъния, затова реших да се присъединят към тази forum.Imi се извиня за някои въпроси, които трябва да ги форум, и особено за правописни грешки, които не говорят български език. Пожелавам ви успех и ви благодаря, че съм получил на този форум!
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси”

Информация