Приятели, в момента работя по курсов проект по дисциплината "Управление на инфраструктурни проекти" и трябва да сравня транспортната инфраструктура в България с тази в Гърция. За българската съм намерил достатъчно информация, но за гръцката - почти никаква. Някой тук дали не може да помогне с някаква информация? Интересува ме каква е общата дължина на жп линиите в Гърция, колко от тях са електрифицирани, колко двойни, колко са с нормално междурелсие, колко са теснолинейни, кои са основните магистрални жп линии и най-важното - каква скорост на движение на влаковете поддържат?

Ако някой може да помогне с информация и за другите типове транспортна инфраструктура (шосета и магистрали, пристанища, летища, тръбопроводи, градски транспорт), ще съм много благодарен!!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Виж тук.Ако не разбрираш Ελληνικά , ето ти преведена същата страница на English.
Отиваш долу , където пише "Παρακαλώ, πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη Δήλωση Δικτύου." (на English е "Please, click here to download the Network Statement") , откъдето на .pdf формат ще ти се отвори една страница.Там можеш да намериш всичко за гръцката инфраструктура.Документът е на English , така че не се притеснявай. :)

Мнение от EuroDance »

Много съм благодарен!!! Сега ще погледна документа, надявам се - ще свърши работа! :)

Мнение от valerkata »

Здравейте!EuroDance и аз да правя презентация по същата тема,но и аз не мога да открия информация за гърция.Ако можеш да помогнеш ще съм много благодарен . А до Veso,този линк не може да се отвори.Ако имаш друга информация ще се радвам да я споделиш :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

При мен се отварят както гръцката , така и английската страница.

Изображение

Изображение

Току що ги capture-рирах от Интернет.Ако искаш , дай e-mail за връзка , да ти пратя файла за инфраструктурата.

Мнение от valerkata »

valeri_duchev@abv.bg благодаря много
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Можеш да си видиш пощата.Пратено е. :D

Мнение от valerkata »

Мерси много.!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Инфраструктура | Railway Infrastructure”

Информация