Приятели, в момента работя по курсов проект по дисциплината "Управление на инфраструктурни проекти" и трябва да сравня транспортната инфраструктура в България с тази в Гърция. За българската съм намерил достатъчно информация, но за гръцката - почти никаква. Някой тук дали не може да помогне с някаква информация? Интересува ме каква е общата дължина на жп линиите в Гърция, колко от тях са електрифицирани, колко двойни, колко са с нормално междурелсие, колко са теснолинейни, кои са основните магистрални жп линии и най-важното - каква скорост на движение на влаковете поддържат?
Ако някой може да помогне с информация и за другите типове транспортна инфраструктура (шосета и магистрали, пристанища, летища, тръбопроводи, градски транспорт), ще съм много благодарен!!
Ако някой може да помогне с информация и за другите типове транспортна инфраструктура (шосета и магистрали, пристанища, летища, тръбопроводи, градски транспорт), ще съм много благодарен!!
Виж тук.Ако не разбрираш Ελληνικά , ето ти преведена същата страница на English.
Отиваш долу , където пише "Παρακαλώ, πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη Δήλωση Δικτύου." (на English е "Please, click here to download the Network Statement") , откъдето на .pdf формат ще ти се отвори една страница.Там можеш да намериш всичко за гръцката инфраструктура.Документът е на English , така че не се притеснявай.
Отиваш долу , където пише "Παρακαλώ, πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη Δήλωση Δικτύου." (на English е "Please, click here to download the Network Statement") , откъдето на .pdf формат ще ти се отвори една страница.Там можеш да намериш всичко за гръцката инфраструктура.Документът е на English , така че не се притеснявай.

valeri_duchev@abv.bg благодаря много

Информация
Модератори