Техник

Глобален модератор

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Здравеите,казвам се Ивелин Страхилов роден съм в гр.София през 06.10.1990,моите интереси са влакове наи-вече ел.локомотиви,музика по-малко и чалга,влеча се по влаковете от близо 2години насам!Уча в П.Г.Т ,,Алеко Константинов,, професионална гимназия за туризам.Очаквам с нетарпение да заварша последната си година от учението и да изкарам курсове за пом.машинист!
e-mail:cvetan1991@abv.bg
e-mail:cvetan1991@abv.bg

Привет на всички...!
От някоко дни списвам из форума... Преди това около две-три седмици само четях... Реших да се регистрирам... А сега и да ви се представя...
Казвам се Даниел Йорданов, от Стара Загора съм, на 32 години... Железниците (във всяко едно тяхно естество) са ми хоби от дете... Още като десетина годишни хлапаци с братовчед ми обикаляхме източната гърловина на гара Стара Загора и въртяхме стрелките с тежките топузи, заедно със стрелочниците, возехме се по маневрените локомотиви и други подобни... По-късно започнах активно да се интересувам от всичко свързано с железниците (1997/1998 год.) и около 6-7 години това ми беше основно хоби... Запознах се с човек, който и към настоящия момент работи в НКЖИ, от него съм научил страшно много за железниците като цяло... Пътувах активно с влак в тези години, включително и "безцелно", само за разходка... Събирах нормативни документи - ИС, ПДВ, книжки разписание и други подобни...
От 2004 насам вече ме влече семейната академия (женен, с три деца) и... Срам, не срам, признавам, че съм се качвал един-единствен път на влак... Пропуск, който ще поправя скоро...
Наскоро разбрах от къде идва тази моя любов към железниците... Прадядо ми по бащина линия, лека му пръст, е бил машинист в Нова Загора, от времето на парната тракция... Явно съм наследил негови гени, които и до ден днешен ме карат да се ровя активно за всякаква информация...
Към настоящия момент активно хоби ми е фотографията... Притежавам Канон 400Д с няколко обектива... Нямам тясно изявена област на снимане, обичам да снимам всичко... За съжаление, до сега железопътната тематика не фигурира в снимките ми (вече над 70 000)... И това е най-вече поради липса на време...
Постинга ми стана прекалено дълъг, извинявам се за което...
Пожелавам на всички здраве, любов към железниците и...
До писане...!

П.С. Един "поздрав" за всички... ЕВ 801 на гара Стара Загора от ранните години на локомотивите серия 46 2хх и вагоните серия 63... Не си спомням точната дата на заснемане, даже не виждам и номера на локомотива, но е от времето на втория или третия изобщо модернизиран в Хърватска локомотив серия 46... Може би около 1999/2000 година, поправете ме ако греша... Снимката е сканирана от хартия, затова е така мътна...

От някоко дни списвам из форума... Преди това около две-три седмици само четях... Реших да се регистрирам... А сега и да ви се представя...
Казвам се Даниел Йорданов, от Стара Загора съм, на 32 години... Железниците (във всяко едно тяхно естество) са ми хоби от дете... Още като десетина годишни хлапаци с братовчед ми обикаляхме източната гърловина на гара Стара Загора и въртяхме стрелките с тежките топузи, заедно със стрелочниците, возехме се по маневрените локомотиви и други подобни... По-късно започнах активно да се интересувам от всичко свързано с железниците (1997/1998 год.) и около 6-7 години това ми беше основно хоби... Запознах се с човек, който и към настоящия момент работи в НКЖИ, от него съм научил страшно много за железниците като цяло... Пътувах активно с влак в тези години, включително и "безцелно", само за разходка... Събирах нормативни документи - ИС, ПДВ, книжки разписание и други подобни...
От 2004 насам вече ме влече семейната академия (женен, с три деца) и... Срам, не срам, признавам, че съм се качвал един-единствен път на влак... Пропуск, който ще поправя скоро...
Наскоро разбрах от къде идва тази моя любов към железниците... Прадядо ми по бащина линия, лека му пръст, е бил машинист в Нова Загора, от времето на парната тракция... Явно съм наследил негови гени, които и до ден днешен ме карат да се ровя активно за всякаква информация...
Към настоящия момент активно хоби ми е фотографията... Притежавам Канон 400Д с няколко обектива... Нямам тясно изявена област на снимане, обичам да снимам всичко... За съжаление, до сега железопътната тематика не фигурира в снимките ми (вече над 70 000)... И това е най-вече поради липса на време...
Постинга ми стана прекалено дълъг, извинявам се за което...
Пожелавам на всички здраве, любов към железниците и...
До писане...!

П.С. Един "поздрав" за всички... ЕВ 801 на гара Стара Загора от ранните години на локомотивите серия 46 2хх и вагоните серия 63... Не си спомням точната дата на заснемане, даже не виждам и номера на локомотива, но е от времето на втория или третия изобщо модернизиран в Хърватска локомотив серия 46... Може би около 1999/2000 година, поправете ме ако греша... Снимката е сканирана от хартия, затова е така мътна...

Таралежът е птица упорита...
Без да го ритнеш, не излита...
Без да го ритнеш, не излита...
композирана на 4 коловоз 

Моето име е Майкъл Костаче живее в Букурещ, аз съм 37 години, работещи в румънската патриаршия, са страстни за влакове, управлявани форум министър www.forumtrenuri.com, любител на природата и аз направих едно пътуване форум с изгледи от Румъния http://calatorii.myfreeforum.ro/forum.htm и аз наистина ви обича този форум. Моля да ме извините за някои grseli, но не знаят български език.

Глобален модератор
Добре дошъл, Михаил!
Радваме се че се присъединяваш към нашето общество от професионални железничари и любители на железниците!
Не се притеснявай за българския език. Ние също не знаем румънски, но винаги можем да намерим общ език - езика на железницата!
Ако желаеш можеш да пишеш и на английски.
Пожелаваме ти приятно прекарване с Българския локомотивен форум!
Поздрави
Емил
Welcome, Michael!
We are very glad that you join our society of professional railwaymen and railway enthusiasts!
Don't feel embarrassing about Bulgarian. We don't speak Romanian as well, but we always can find common language - the language of railway!
If you prefer you could write in English.
Wish you to enjoy yourself with Bulgarian Locomotive Forum!
Best regards
Emil
Радваме се че се присъединяваш към нашето общество от професионални железничари и любители на железниците!
Не се притеснявай за българския език. Ние също не знаем румънски, но винаги можем да намерим общ език - езика на железницата!
Ако желаеш можеш да пишеш и на английски.
Пожелаваме ти приятно прекарване с Българския локомотивен форум!
Поздрави
Емил
Welcome, Michael!
We are very glad that you join our society of professional railwaymen and railway enthusiasts!
Don't feel embarrassing about Bulgarian. We don't speak Romanian as well, but we always can find common language - the language of railway!
If you prefer you could write in English.
Wish you to enjoy yourself with Bulgarian Locomotive Forum!
Best regards
Emil
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Admin: Изнасянето на информация от лични съобщения без съгласието на другата страна е нарушение!
Уважаеми г-н. админ, и всички потребители на https://forum.blf.bg.
Наименувам се Желязко Събев, на 25 годишна възраст съм и постоянно местожителствувам в град Стара Загора, завършил съм висше образование.
Би ми било приятно да споделяме впечатленията си от железопътния живот както в страната така и извън нея..
Уважаеми г-н. админ, и всички потребители на https://forum.blf.bg.
Наименувам се Желязко Събев, на 25 годишна възраст съм и постоянно местожителствувам в град Стара Загора, завършил съм висше образование.
Би ми било приятно да споделяме впечатленията си от железопътния живот както в страната така и извън нея..
Първо искам да поздравя създателите на този форум,за старанието с което го правят.Второ -да се представя казвам се Дамян на 24 години от София ,в момента съм студент във ВТУ Тодор Каблешков специалност Електроенергетика и Електрообзавеждане(ЕЕ).Към настоящия момент съм 2 курс .

Администратор
Добре си дошъл на форума!ПЖИ_Student написа:Първо искам да поздравя създателите на този форум,за старанието с което го правят.Второ -да се представя казвам се Дамян на 24 години от София ,в момента съм студент във ВТУ Тодор Каблешков специалност Електроенергетика и Електрообзавеждане(ЕЕ).Към настоящия момент съм 2 курс .
Последно промяна от Mario Evstatiev на Пон Мар 08, 2010 10:21 pm, променено общо 1 път.
добре дошъл, пожелавам ти приятни мигове 

Информация
Модератори