Обгорял от волтова дъга е приет в „Пирогов”
С опасност за живота, в реанимацията на клиниката по изгаряния на УМБАЛСМ „Пирогов” е приет 25-годишният И.Й., съобщават от пресцентъра на здравното заведение. Той е с 37% процента изгаряния на гърба, дясната ръка, гърдите, корема, бедрата. По първоначална информация мъжът е пострадал от волтова дъга на гара Подуене. /БГНЕС /
Източник: vesti.bg
С опасност за живота, в реанимацията на клиниката по изгаряния на УМБАЛСМ „Пирогов” е приет 25-годишният И.Й., съобщават от пресцентъра на здравното заведение. Той е с 37% процента изгаряния на гърба, дясната ръка, гърдите, корема, бедрата. По първоначална информация мъжът е пострадал от волтова дъга на гара Подуене. /БГНЕС /
Източник: vesti.bg
Явно някой е видял тази моя снимка , вдъхновил се е и се е опитал да ме имитира.Само че за да ме надмине , е решил да се качи на покрива на вагон.
Хора , внимавайте понякога устремът и поривът към вдъхновение да не дойдат в повечко.
Хора , внимавайте понякога устремът и поривът към вдъхновение да не дойдат в повечко.
Администратор
Пиша със закъснение по темата. Лице с такива инициали нямаме при нас и не е акредитиран фотограф, т.е. да си носят отговорностите сами. Има група фотографи, които снимат клипове за вбокс7, но те не влизат в който и да било форум камо ли да са участвали в инициативи.
Лицата, получили пропуск са се подписали под инструктаж, който ако не спазят горят поединично. Тъй, че глави на раменете си имат.
Точно за стълбовете и опасностите от ел. ток беше най - широкообсъжданата част от инструктажа в НКЖИ та силно ме съмняма някой от акредитираните да си жертва живота особено на ПД, където може да направи още по - перфектни снимки таман от 4 места:
1. Пасарелката на средния район
2. Терасата на дежурните н "кулата"
3. Моста на "Черковна"
4. Моста "Чавдар"
Лицата, получили пропуск са се подписали под инструктаж, който ако не спазят горят поединично. Тъй, че глави на раменете си имат.
Точно за стълбовете и опасностите от ел. ток беше най - широкообсъжданата част от инструктажа в НКЖИ та силно ме съмняма някой от акредитираните да си жертва живота особено на ПД, където може да направи още по - перфектни снимки таман от 4 места:
1. Пасарелката на средния район
2. Терасата на дежурните н "кулата"
3. Моста на "Черковна"
4. Моста "Чавдар"
На мен също ми се случвало някой жп фотограф да мине на косъм пред или до машината. Прав е колегата, че трябва да си отваряте повече очите.bdz46 написа:И Ромео не е впечатлил Марио.
Картичката е първото, което се гледа.
А на хората с картички искам да напомня да внимават къде и какво правят. Ако стане инцидент е много вероятно историята с картичките да приключи безславно.
Казвам го, защото веднъж щях да сгазя един от сегашните картодържатели...
Информация
Модератори