Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Аз като пълен лаик виждам , че поне имат удобни столове за машинистите ! :lol:
Другото , което ми направи впечатление е шаблона ограничаващ скоростта за изолиран локомотив на 100 км/ч. досега съм заглеждал такива само на БДЖ машини и на тях е ограничение 80 км/ч. Тези норми се определят от превозвача , техническите характеристики на машините или от НК " ЖИ" ?
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

stankos написа:Аз като пълен лаик виждам , че поне имат удобни столове за машинистите ! :lol:
Другото , което ми направи впечатление е шаблона ограничаващ скоростта за изолиран локомотив на 100 км/ч. досега съм заглеждал такива само на БДЖ машини и на тях е ограничение 80 км/ч. Тези норми се определят от превозвача , техническите характеристики на машините или от НК " ЖИ" ?
Превозвача сам определя с колко да му върви изолираната машина. БДЖ, а в последствие и БЖК се позоваха на икономии на електроенергия и гориво, което е силно съмнително до колко ще направиш икономия. "БУЛМАРКЕТ" са си приели 100 км/час за изолиран локомотив.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

И в БДЖ беше 100.
Икономията при 80 е съмнителна.

Мнение от disell »

Това с 80-те км/ч го измислиха след подминаване на затворен входен сигнал от една изолирана 55-ца и след раследването се откри ,че локомотивът не е осигурен със спирачна маса за скорост от 100 км/ч , а в заповедта бяха написали и ..." за намаляване на рисковете от повреди по спирачната сиситема .... "
Булмаркет

Мнение от kgeorgiev »

Не знам доколко е вярно но Булмаркет правят проучване да пуснат нещо като като градска железница до терминалите си. От сигурен източник разбрах че са закупили електрички за превоз на хората до района на Булмаркет. Това ако стане може би Русе ще се сдобие със трамвай версия Булмаркет :idea: :P трасето обхваща целия град.
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.
Администратор
Администратор
Re: Булмаркет

Мнение от Mario Evstatiev »

kgeorgiev написа:Не знам доколко е вярно но Булмаркет правят проучване да пуснат нещо като като градска железница до терминалите си. От сигурен източник разбрах че са закупили електрички за превоз на хората до района на Булмаркет. Това ако стане може би Русе ще се сдобие със трамвай версия Булмаркет :idea: :P трасето обхваща целия град.
Интересна информация!

Хубаво е да се дадат подробности около подвижния състав, както и вероятните маршрути.
Глобален модератор
Глобален модератор
Хайде спотъри!, -снимайте в момента на Рр има материал за снимане...
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Мнение от driver »

3 броя
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Днес засякох два от "конете" на "БУЛМАРКЕТ" - дизелов и електрически зад него. Отиваха към гара Белозем за обслужване на товарен влак.Ето и снимка.

Мнение от disell »

driver написа:3 броя
Задръжте ги до 09.03 :wink: , че когато бяха 3 във Варна не успях да ги хвана от лошото време.

Мнение от stani_46001 »

Ето едно клипче, което направих преди повече от година. Качеството не е много добро. :wink: http://www.vbox7.com/play:eb39ca98
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

stani_46001 написа:Ето едно клипче, което направих преди повече от година. Качеството не е много добро. :wink: http://www.vbox7.com/play:eb39ca98
И аз горе-долу преди година видях подобна композиция на БУЛМАРКЕТ с пътнически вагони само, че тогава такива синкаво/зеленикави нямаше а вагоните отиваха или за Ирак или за Иран беше забравих на Русе-Разпределителна ги видях.

Мнение от pach »

Ще прехвърля една снимка от нашия форум тук, че гледам тази я няма:
Изображение
Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

Много красив локомотив.

Мнение от stani_46001 »

Ето една снимка и от мен, от преди час: http://img294.imageshack.us/i/p10205255.jpg/
Публикувай отговор

Обратно към “Други превозвачи | Other rail carriers”

Информация