Администратор
В тази тема дискутирайте видовете конструкции светофори и крилни семафори, сигналните им показания, особености и техническа информация.

Благодаря за обяснението, вече ми е по- ясно какви са разликите. Многе се бях чудил, защо на Царева Ливада на 1-ви и 2-ри коловоз изходния посока Дряново и Габрово е с по една зелена, а на 3-ти коловоз с 2 зелени. Вече ми стана ясно, от 1-ви и 2-ри коловоз може да се замине само в главно отклонение, а от 3-ти коловоз и в влавно и в отклонение.

Администратор
Една зелена - изход за Дряново и ГО (главното направление);Saruman написа:Благодаря за обяснението, вече ми е по- ясно какви са разликите. Многе се бях чудил, защо на Царева Ливада на 1-ви и 2-ри коловоз изходния посока Дряново и Габрово е с по една зелена, а на 3-ти коловоз с 2 зелени. Вече ми стана ясно, от 1-ви и 2-ри коловоз може да се замине само в главно отклонение, а от 3-ти коловоз и в влавно и в отклонение.
Две зелени - изход за Габрово (отклонение от главното направление). Щом от 1 и 2 коловози няма втора зелена, значи от там не може да се замине за Габрово.

Да, да това го знам от трети коловоз излиза за Габрово с 2 зелени и излиза в права която е отклонение от главна. От 2-ри коловоз просто няма стрелка в гърловината посока ГО за да се излезе към Габрово. Ето на МРЦ-то от дясната страна се вижда: http://media.snimka.bg/4713/015681558-big.jpg .
Информация
Модератори