Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

:?
Тук не съм попадал на такива "рационализации".
Имахме тук един машинист (така и не разбрах кой, въпреки че имам подозрения), който постоянно слагаше хартиики на РТС, а аз на свой ред ги махах.

Мнение от borislaviv »

И тука има такива. Само че слагат лъжички от кафе. Не виждам защо трябва да товарят реостата толкоз.Най-много да изгорят някое съпротивление на покрива.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Saruman написа:32 127/128 я прибраха за ТП от Кръстец, интересно коя са пратили дано не е 113/114
Не е 113/114, колега. 113/114 вчера следобяд към 17:30 ч. беше на 1-ви коловоз на гара ГО. :wink:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

46 242 написа:Нищо веке се не чува за една "отличничка", която пропусна наскоро Попово. Или може би защото кахърат е дребен..
А дори не се разбра и коя е била. :roll: Аз имам предположение, но може и да греша. :idea: :arrow:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Да няма предвид тази с волана на OPEL?
Обаче и отива. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Е, то да не е само 1 с такъв волан. !?! :evil: :arrow: :idea: :wink:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

VESO написа:Да няма предвид тази с волана на OPEL?
Всичките са с такива волани.
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

borislaviv написа:Като кажат че една овца е черна, върви доказвай обратното.Нищо и няма на 32-55/56. Просто е набедена от машинистите и така и се носи слава на друга машина.Нямам спомени да е оставяла влакове повече от друга.Щом и в София издържа и даже там я харесаха.И освен това е оборудвана навсякъде с автоматични предпазители, вместо стопяеми вложки, които носят със себе си всички машинисти на ЕМВ.Което е голямо облекчение за труда им.
Абе много месеци наред 32-56 стоеше натикана между чакащи за разни ремонти и за брак седмаци и вагони от други електрички. Другата половина - 32-55 я нямаше никъде из депото. Всек ден, минавайки покрай нея, си мислех да попитам какво е положението, но заравяйки са в парната машина забравях. В един момент вече загубих интерес да гледам покрай какво минавам. Тъй че ако някой нещо може да каже за таз гарнитура ще е добре.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Онзи ден на Г. Оряховица засекох 32-127/128 и снимах кабината на 127, в която все още стоеше локомотивния светофор от руската непрекъсната АЛС. Ама само той. Машиниста, който беше на ЕМВ сподели, че другото било изкорубено.

Мнение от borislaviv »

Tramway написа:
borislaviv написа:Като кажат че една овца е черна, върви доказвай обратното.Нищо и няма на 32-55/56. Просто е набедена от машинистите и така и се носи слава на друга машина.Нямам спомени да е оставяла влакове повече от друга.Щом и в София издържа и даже там я харесаха.И освен това е оборудвана навсякъде с автоматични предпазители, вместо стопяеми вложки, които носят със себе си всички машинисти на ЕМВ.Което е голямо облекчение за труда им.
Абе много месеци наред 32-56 стоеше натикана между чакащи за разни ремонти и за брак седмаци и вагони от други електрички. Другата половина - 32-55 я нямаше никъде из депото. Всек ден, минавайки покрай нея, си мислех да попитам какво е положението, но заравяйки са в парната машина забравях. В един момент вече загубих интерес да гледам покрай какво минавам. Тъй че ако някой нещо може да каже за таз гарнитура ще е добре.
Тя си е подемен ремонт, като 32-55 е готова, сега се прави 56. Може би до месец ще излезе от ремонта.Дано се вдигнат температурите, за да може да се боядиса.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Пуснете снимки на тая 055/056. Интересно вътре пипано ли е нещо, че последно кабините бяха отчайващо зле. И с тия високи волани... доста несгодничко е.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Започнах снимане и публикуване на Шаблони на Горнооряховските ЕМВ. Същите може да видите в първия пост, за сега имам само на 2 ЕМВ.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Хубаво ще е да снимаш шаблони на подвижния състав (локомотивите и ЕМВ). Тъкмо ще ми помагаш. :) Но мисля, че не е нужно да се престараваш конкретно с ГО ЕМВ. Аз ги знам и мога да ги напиша още сега. Ако имаш въпроси ще се радвам аз и другите колеги да помогнем с каквото можем относно нанасянето и разчитането на шаблоните. :)
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от elektrovoz46 »

VESO написа:Да няма предвид тази с волана на OPEL?
Ше си представяш че караш лека кола вместо емв :D :lol:

Мнение от mitio-tuca »

"32 057.2/058.0" на гара Габрово
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ЕМВ серия 32 и 33 | Electric multiple units series 32 and 33”

Информация