Не е нужно да си учен, за да знаеш елементарни неща, Г-н Николай.Nikss написа:Г-н Ангел, вие сте учен и вероятно можете да обясните след като бъде завъртян ключа какво става нататък по веригата.n0_aLoNe написа:Говориш глупости. "сигнал да стига" тука да не пускаш вода, че да чакаш да стигне. Става дума за ток. Забавянето не е "докато стигне от ключа до там" , а от това че пантографа се вдига с въздух.Nikss написа:Еми да - 2 сек докато стигне сигнала от ключа от пантографа и още 3 за нормалното му вдигане - около 5 секунди, а иначе аз говорех само за пантографа.![]()
![]()
![]()
Давам ви думата!

Техник
По тази логика би трябвало и след загуба на напрежение то да спира след 2 секунди.Особенно за изключване на ГВП, което пък иначе си изключва за 40 милисекунди.Nikss написа:Еми да - 2 сек докато стигне сигнала от ключа от пантографа и още 3 за нормалното му вдигане - около 5 секунди, а иначе аз говорех само за пантографа.![]()

Не че ми е трудно да обясня. Проблема е, че се връщаме много назад - в 7-ми, 6-ти .... 1-ви клас. Така както я караме ще стигнем до яслите.Nikss написа:Значи не беше толкова трудно да се обясни. А иначе бирата ще е за теб, защото преподавателят ми по физика е жена... кажи само каква пиеш и като идвам към депото ще ти я донеса.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

На 44-140 не трябваше ли да се прави ГПР? Oтстрани локомотива не е шаблониран от какъв ремонт излиза и дали е минала ремонт.

Администратор
Информация
Модератори