На повечето БВ като няма купейни съм виждал да подават 45, по-рядко 43. Специално за Кардама, преди 8 месеца пътувах с 2637 от Чб до ГО и имаше само една 45-ца, всичко останало купейни. На други БВ като 2615, 2614 съм виждал също да се подава 45 вместо 43.bdz46 написа:В такъв случай трябва да се търси по-малкото зло. А то е 45.

Спален е. Кушет лично аз не съм виждал повече от година и половина на международните.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Синьо-жълти вече ще можеш да гледаш само от стари снимки. Вече не помня къде, но наскоро видях екс дб с оригинална зелена ливрея, забутано и без изглед да тръгне скоро.desiro_94 написа:Някой да знае нещо повече за синьо-жълтите 43 серия вагони? Дали вървят защото до сега не съм ги виждал.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

НадеждаNikss написа:Синьо-жълти вече ще можеш да гледаш само от стари снимки. Вече не помня къде, но наскоро видях екс дб с оригинална зелена ливрея, забутано и без изглед да тръгне скоро.desiro_94 написа:Някой да знае нещо повече за синьо-жълтите 43 серия вагони? Дали вървят защото до сега не съм ги виждал.![]()
Информация
Модератори