Администратор
Както Станко предложи, не е лошо да уточним дата през Януари, на която да се съберем повечко хора и да си направим една хубава среща в Плевен. Удобни дни за срещата са съботните и неделите, тъй като повечето от нас почиват тогава. Очаквам предложения за дати 

Последно промяна от Mario Evstatiev на Чет Юли 08, 2010 8:41 am, променено общо 1 път.

ама и аз пък :Д ще чакам дата и място 

серия 44 и 45 са номер 1

Администратор

то и на мен така изпитите ми са на 5 и 12 февруари, но ако срещата е след 12 и съм си взел изпитите ще мога да дойда иначе на 21 е последната поправка 

Администратор
Между 5-ти и 12-ти Февруари е устройващо да има серща.RAILWAYSTATION написа:то и на мен така изпитите ми са на 5 и 12 февруари, но ако срещата е след 12 и съм си взел изпитите ще мога да дойда иначе на 21 е последната поправка

Глобален модератор
В такъв случай моля всеки, който има намерение да участва в срещата, да го заяви тук. В зависимост от къде е най-преобладаващата част от заявилите ще се определи място, което да е най-удобно по отношение на транспорта. също тъй да даде предложение за ден, който също ще бъде определен по болшинство.lok45111 написа:Между 5-ти и 12-ти Февруари е устройващо да има серща.
Моля който няма да присъства да не пише нищо.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Tramway, не е правилно така. Аз например като се каже къде ще е срещата ще предценя дали ще мога да дойда. Иначе имам желание, но напоследък множко ми станаха пътуванията и вече започвам да ставам неуверен преди да попитам дали ще ми дадат изход.
Освен това на 13-ти поне аз съм зает. Какво пречи примерно да е на 14-ти? Тамън Трифон Зарезан.
Има ли винари сред нас?
Като гледам май не. 

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Информация
Модератори