Нередовен пътник посегна на кондуктор

Вчера, 30 ноември, в следобедния бърз влак № 7625 от София за Видин нередовен пътник удари кондуктора Детелин Пеков. В резултат от нанесения удар са засегнати гласните струни на служителя на „Български държавни железници“ ЕАД и е нарушена гълтателната му способност.

При извършване на обичайната проверка на билетите на пътниците, кондукторът установява, че трима пътници са с билети за маршрут София – Своге. При пристигането на влака в гара Своге, въпреки усилията от страна на кондуктора Детелин Пеков да убеди тези трима пътници да слязат на гарата или да закупят билет за маршрута, по който действително ще пътуват, те продължават пътуването си без да имат редовни превозни документи. Кондукторът потърсва съдействието на началник влака и пътниците са принудени да слязат на следващата гара - Лакатник. При слизането си единият от тях нанася силен удар на кондуктора в областта на шията.

Служителят на „Български държавни железници“ ЕАД е настанен в болница.

http://www.bdz.bg/

АМАН ОТ БЕЗОБРАЗИЯ! :evil:
Един вагон, ама пълен! (4627)
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Ами за да се стигне до това явно някой не си гледа работата. Има една служба, наричана "полиция", която трябва да се грижи за сигурността на влаковете вместо това обаче нейните служители играят карти и се правят на мъже не където трябва :evil:
64.19

Мнение от Railroader »

В България никой не си гледа работата както трябва. Така е и в този случай. Тази отрепка (едвам се сдържам да не употребя по-силна дума), наречена пътник, е трябвало да бъде изхвърлена в движение. Искате ли да ви кажа какво щях да направя ако аз бях кондуктора, а?
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Щеше да отнесеш боя, защото щяха да ти скочат всичките дето са без билети! А чекиджии-те от транспортна полиция щяха да кажат "Ами нищо не можехме да направим! А защо са чекиджии - лятото с един приятел решихме да се разходим да Казичане да поснимаме, срещнахме се на гара Искър естествено започнахме да снимаме от там и един морук с униформа веднага доиде да ни разпитва - за какво са ви тези снимки? Ама как така? Дайте да видя какво сте заснели! Вие знаете ли че сега мога да ви арестувам ? Докто му слушахме монолога на 30м от нас 3 вагона остнаха без калодки за отрицателно време - но естествено говедото "нищо не видя"!

Мнение от Railroader »

Знам за какво ми говориш, "седмица". Транспортните ченгета се заяждаха и с мен, че снимам един противопожарен влак на Русе-разпределителна, на който са му ръждясали лагерите от години. Уж бил в охраняван район, в който трябвало да има пазач и кучета. Дръжка! То ограда нямаше...
Всичко е мафия, ние сме слабите. В тази наша държава има поне един човек, който се вози в собствен самолет. Няма да го споменавам, той се знае кой е. По принцип, значителна част от хората в страната се страхуват дори да му назовават името. Докато той пътува със самолетчето си, ние ще пътуваме в мизерни железници.
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация