На коя дата е най - удобно да се проведе срещата в Плевен?

Общо гласове: 14
12.12.2009 г. (2) 14%
20.12.2009 г. (12) 86%
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

stankos написа:Човек предполага , Господ разполага ! :)
Каквото свършим , свършим , важното е да си прекараме приятно , и дано Бог и Пагодата бъде с нас ! :wink:
Вчера се състоя пътуването до Видин на тесен кръг форумисти. Във Видин бе инспектиран хода на работата по строежа на Дунав мост - 2 и прилежащата инфраструктура, след което бяха проверени вкусовите качества на видинската шкембе - чорба. Направени бяха задоволителен брой снимки, а междувременно заедно с rosko0172 направихме задълбочен анализ върху стари ГДВ от периода 1977 - 1995 г.
64.19
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Марио пращай темата в кошчето !
Снимки в фотогалерията ми !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Няма какво да я праща, тъй като реално погледнато срещата не е отминала. :wink: Насрочва се нова дата в тая тема и се гласува. Толкоз.

Мнение от Labros »

Nikss написа:Няма какво да я праща, тъй като реално погледнато срещата не е отминала. :wink: Насрочва се нова дата в тая тема и се гласува. Толкоз.
Шефче.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Labros написа:
Nikss написа:Няма какво да я праща, тъй като реално погледнато срещата не е отминала. :wink: Насрочва се нова дата в тая тема и се гласува. Толкоз.
Шефче.
Не схванах.
А иначе кой твърди, че за срещата в Плевен не съм прав? :roll:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ами гласувайте , но нека да е след Нова Година , че на 25-ти е планирана традиционната обиколка на Родината и за повече пътувания през оставащите дни на 2009-та няма да имаме сили. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Аз предлагам 24.01.2009 г. :arrow:
Администратор
Администратор

Срещата в Плевен не е отминала, а само се отмени временно. И аз предлагам след Нова година да се направи най - сетне, хем ще разпуснем малко,у хем ще обсъдим това - онова.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Нали това е идеята. Който е съгласен с предложената от мен дата да потвърди макар, че има цял месец и всичко може да се промени. Ако не предлагайте други дати. :)
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Срещата в Плевен не е отминала , да , но тази тема си изпълни предназначението !
Може да се отвори нова тема / повярвайте не е болезнено :wink: / която да се казва примерно : " Предложения за дати относно осъществяването на зимна среща в Плевен ! ".
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

А нужно ли е да трупаме тема след тема само защото се е организирала 1 извънредна среща?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Давайте да приключваме тук с обявена дата , която да е максимално удобна за всички и нека последват мнения на форумците за това дали имат или нямат възможност да дойдат.
Дата вече се предложи - 24-ти януари (само където Nikss е объркал годината). Сега сте вие.Аз ще изчакам с моята позиция , за да видя колко желаещи ще се съберат.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Датата е избрана от мен на случаен принцип. Готов съм да направя компромис за друга дата. 17-ти също не ме бърка, кажете си вие мнението. :arrow:
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

О.К. Нямам нищо напротив да го дискутираме и в тази тема , от което произтичат няколко въпроса !
1. Може ли да се смени заглавието на темата ?
2. Може ли да се изтрие тази анкета и да се пусне с нови дати ?
И един по-скоро касаещ само мен . Възможно ли е на уважаемите форумци пътуването да се осъществи в съботен ден ?
Администратор
Администратор

Тази тема си е свършила работата, тъй че ще и сменя заглавието и ще отворя нова тема!
64.19
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация