Вчера се състоя пътуването до Видин на тесен кръг форумисти. Във Видин бе инспектиран хода на работата по строежа на Дунав мост - 2 и прилежащата инфраструктура, след което бяха проверени вкусовите качества на видинската шкембе - чорба. Направени бяха задоволителен брой снимки, а междувременно заедно с rosko0172 направихме задълбочен анализ върху стари ГДВ от периода 1977 - 1995 г.stankos написа:Човек предполага , Господ разполага !![]()
Каквото свършим , свършим , важното е да си прекараме приятно , и дано Бог и Пагодата бъде с нас !

Администратор
64.19

Администратор

Давайте да приключваме тук с обявена дата , която да е максимално удобна за всички и нека последват мнения на форумците за това дали имат или нямат възможност да дойдат.
Дата вече се предложи - 24-ти януари (само където Nikss е объркал годината). Сега сте вие.Аз ще изчакам с моята позиция , за да видя колко желаещи ще се съберат.
Дата вече се предложи - 24-ти януари (само където Nikss е объркал годината). Сега сте вие.Аз ще изчакам с моята позиция , за да видя колко желаещи ще се съберат.

О.К. Нямам нищо напротив да го дискутираме и в тази тема , от което произтичат няколко въпроса !
1. Може ли да се смени заглавието на темата ?
2. Може ли да се изтрие тази анкета и да се пусне с нови дати ?
И един по-скоро касаещ само мен . Възможно ли е на уважаемите форумци пътуването да се осъществи в съботен ден ?
1. Може ли да се смени заглавието на темата ?
2. Може ли да се изтрие тази анкета и да се пусне с нови дати ?
И един по-скоро касаещ само мен . Възможно ли е на уважаемите форумци пътуването да се осъществи в съботен ден ?

Администратор
Информация
Модератори