Глобален модератор
Глобален модератор
=D> =D> =D>
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Привет на всички! Извинявам се, че се представям чак сега, но просто не бях разгледал по-подробно началния раздел на форума. Казвам се Валентин Стефанов, на 57 години съм, родом от София и живееещ от 32 год. в Сливен. Завършил съм Физическия факултет на СУ "Св.Климент Охридски" - София, специалност "Радиофизика и електроника". 31 година се занимавах с метеорология, по-точно борба с градушките, но в от година и половина съм безработен.

Любовта ми към железниците си ми е още от момчешка възраст. Даже до кандидат - студенството се колебаех - дали СУ или ВМЕИ - Ж.П. Транспорт (или ВТУ"Т.Каблешков"). Така или иначе си избрах физиката, но влаковете продължавам силно да си ги обичам. Най-малкото винаги ги предпочитам като транспорт.

В този форум се чувствам много приятно. Даже изпитвам известна завист и съжаление, че по досегашната ми работа нямаше (и няма изгледи да има) подобен. Най - искрени поздравления към "стопаните" на форума!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ами да ти кажа честно то голям % от жп транспорта е физика, другото е малко математика. :)
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Машинист_на_сън написа:В този форум се чувствам много приятно. Даже изпитвам известна завист и съжаление, че по досегашната ми работа нямаше (и няма изгледи да има) подобен. Най - искрени поздравления към "стопаните" на форума!
Стопаните на Форума ти благодарят за милите думи! Дано тук се чувстваш винаги добре!

С уважение,

Администраторът
64.19

Мнение от lubo_katastrofata »

Здравейте, казвам се Любо, на 17 от София. В момента уча в ПГХВТ Павлов. Запален съм по влаковете от малък въпреки, че никой от родата не е работил в БДЖ
Изпитвам буфери! Без стенд :D
Обратна връзка:

Мнение от Vlakov »

Vlakov написа:Здравеите и от мене

ами казвам се Мартин Тодоров живея в град Русе обичам да играя на PC-то си на игрички с влакове сущо такаи да гледам влакове до година ще уча в училището по ЖП транспорт в русе за помощник машинист като баща ми

skype Tixomir881208
ICQ ne go znam

за мен толкоз
чаоо!
Вече знаете как се казвам няма смисъл да се представям пак и виждам че преди 4 години съм писал във форума :Д успешно съм приет в (ПГ.ЖПТ Иван Ведър) сега е ПГ по Транспорт и аз съм 11 ти клас последна паралелка за това ЖП училище което след нас няма да има и помен от него .. :( и след 2 години ще изляза като Помощник машинист :) наскоро карах локомотив за 1 ви път 44.139 и тръпката беш голяма това още повече ме запали от 2 седмици редовно снимам :) сега съм спотар аматиор :Д надявам се скоро да стана профисионалист :) това е от мен
серия 44 и 45 са номер 1
Аватар

Мнение от gzo »

Vlakov написа:
Vlakov написа:...!
последна паралелка за това ЖП училище което след нас няма да има и помен от него
Ай стига бе ! :shock: Нали това е същото училище долу на реката зад ЖП музея ?
Няма ученици за него или заради раздържавяването на БДЖ се закрива ??
Обратна връзка:

Мнение от Vlakov »

заради преместването на ЖП училището в училище по Авто транспорт и стана едно по Транспорт обаче който дойде да се запише за ЖП ги пренебрегват и ги пишат за Авто транспорт :Д гледат да си орпавят техните работи и така ние 11 ти клас сме последните ... нямам думи просто :( и то от моя клас сме 20 човека не че нещо ама 17 турчета 3 ма Българи и единствено АЗ искам да стана пом.машинист другите просто да вземат средно даже някой ми се подиграват за това нещо ама на мен ми е през х*я щото после те ш си бият главата пък аз ще си имам сигорна работа :) излизаме Монтйори на ЖП техника , пом.машинисти , заварчик и тка :) много реализации за тези който учат ест :) И една поправка в скайпа ми не е tixomir88.... ami e Shtastlivk0
серия 44 и 45 са номер 1

Мнение от stoqn_bdz »

Vlakov написа:заради преместването на ЖП училището в училище по Авто транспорт и стана едно по Транспорт обаче който дойде да се запише за ЖП ги пренебрегват и ги пишат за Авто транспорт :Д гледат да си орпавят техните работи и така ние 11 ти клас сме последните ... нямам думи просто :( и то от моя клас сме 20 човека не че нещо ама 17 турчета 3 ма Българи и единствено АЗ искам да стана пом.машинист другите просто да вземат средно даже някой ми се подиграват за това нещо ама на мен ми е през х*я щото после те ш си бият главата пък аз ще си имам сигорна работа :) излизаме Монтйори на ЖП техника , пом.машинисти , заварчик и тка :) много реализации за тези който учат ест :) И една поправка в скайпа ми не е tixomir88.... ami e Shtastlivk0
Ами добре дошъл, но поне си пооправи МАЛКОТО грешки в изреченията. :)
Обратна връзка:

Мнение от Vlakov »

ама аз отдавна съм тука бе от 01 Май 2006 :) пък за грешките няма какво да оправям аз съм си го написал на чист български език с особедности от русенският край :Д
серия 44 и 45 са номер 1
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Далече си от чистия блъгарски. Научи се да пишеш.

Мнение от stoqn_bdz »

bdz46 написа:Далече си от чистия блъгарски. Научи се да пишеш.
И от русенския също.
Обратна връзка:

Мнение от Vlakov »

хах айде няма да са заяждам ама то май то имаш правописна грешчица ---> блъгарски <----
серия 44 и 45 са номер 1
Обратна връзка:

Мнение от Vlakov »

Vlakov написа:хах айде няма да са заяждам ама то май ти имаш правописна грешчица ---> блъгарски <----
абе както и да да не спамим темата
серия 44 и 45 са номер 1

Мнение от schumacher200869 »

здравейте и от мен.казвам се кристиян.на 26.роден и живея в казанлък.завършил съм средно специално образование със специалност промишлена елактроника.от близо седем години работя като електротехник в оръжейна фабрика в казанлък.на тема влакове съм запален от много малък.и така е до ден днешен.и май ще продължи и за напред... :D :D :D .за мен е удоволствие че ставам част от lokforum.пожелавам много успехи на всички участници :)
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация