Стопаните на Форума ти благодарят за милите думи! Дано тук се чувстваш винаги добре!Машинист_на_сън написа:В този форум се чувствам много приятно. Даже изпитвам известна завист и съжаление, че по досегашната ми работа нямаше (и няма изгледи да има) подобен. Най - искрени поздравления към "стопаните" на форума!
Вече знаете как се казвам няма смисъл да се представям пак и виждам че преди 4 години съм писал във форума :Д успешно съм приет в (ПГ.ЖПТ Иван Ведър) сега е ПГ по Транспорт и аз съм 11 ти клас последна паралелка за това ЖП училище което след нас няма да има и помен от него ..Vlakov написа:Здравеите и от мене
ами казвам се Мартин Тодоров живея в град Русе обичам да играя на PC-то си на игрички с влакове сущо такаи да гледам влакове до година ще уча в училището по ЖП транспорт в русе за помощник машинист като баща ми
skype Tixomir881208
ICQ ne go znam
за мен толкоз
чаоо!
Ами добре дошъл, но поне си пооправи МАЛКОТО грешки в изреченията.Vlakov написа:заради преместването на ЖП училището в училище по Авто транспорт и стана едно по Транспорт обаче който дойде да се запише за ЖП ги пренебрегват и ги пишат за Авто транспорт :Д гледат да си орпавят техните работи и така ние 11 ти клас сме последните ... нямам думи простои то от моя клас сме 20 човека не че нещо ама 17 турчета 3 ма Българи и единствено АЗ искам да стана пом.машинист другите просто да вземат средно даже някой ми се подиграват за това нещо ама на мен ми е през х*я щото после те ш си бият главата пък аз ще си имам сигорна работа
излизаме Монтйори на ЖП техника , пом.машинисти , заварчик и тка
много реализации за тези който учат ест
И една поправка в скайпа ми не е tixomir88.... ami e Shtastlivk0