Неlok45111 написа:Тя 42 184 е уникална във всички аспекти. Освен ключалките на шкафовете, също така и пултовете, пожарната сигнализация, абе машина - изрод. Според мен мястото на такова ТНТМ е в музея.

Неlok45111 написа:Тя 42 184 е уникална във всички аспекти. Освен ключалките на шкафовете, също така и пултовете, пожарната сигнализация, абе машина - изрод. Според мен мястото на такова ТНТМ е в музея.
Последно промяна от 44142 на Съб Апр 10, 2010 10:43 pm, променено общо 1 път.
Ма и мойто мнение е такова ама нейсе - несе чупи пущинята. Дърпа осем пътнически вагона през Владая като куцо пиле домат! Ще ни надживее горкатаdido73 написа:Неlok45111 написа:Тя 42 184 е уникална във всички аспекти. Освен ключалките на шкафовете, също така и пултовете, пожарната сигнализация, абе машина - изрод. Според мен мястото на такова ТНТМ е в музея.Твърдо не
Мястото й на съхранение е в кремиковци , а агрегатното състояние задължително течно
![]()
А,надали...rumi68bg написа:Ма и мойто мнение е такова ама нейсе - несе чупи пущинята. Дърпа осем пътнически вагона през Владая като куцо пиле домат! Ще ни надживее горкатаdido73 написа:Неlok45111 написа:Тя 42 184 е уникална във всички аспекти. Освен ключалките на шкафовете, също така и пултовете, пожарната сигнализация, абе машина - изрод. Според мен мястото на такова ТНТМ е в музея.Твърдо не
Мястото й на съхранение е в кремиковци , а агрегатното състояние задължително течно
![]()
По-ведро де,колега ! Още има хляб в този локомотив ! Ще ви трови живота,но е така....то в наща държава кое не ни трови живота ?dido73 написа:НеТвърдо не
![]()
С тази снимка направо уби рибата!Иван Иванов написа:http://www.foto.bg/uploads//6498/scan00732.jpg Снимка на 42-184 от 1984г. първата модернизирана от ЖПЗ София. В района на депо Русе.