На коя дата е най - удобно да се проведе срещата в Плевен?

Общо гласове: 14
12.12.2009 г. (2) 14%
20.12.2009 г. (12) 86%
Координатор УС
Аватар
Координатор УС
Отварям тази временна тема за бързо преброяване на желаещите да участват в такова форумно мероприятие ! За голямо мое съжаление форумните проекти се осъществяват в работни дни , заради което моето присъствие на тях е невъзможно !
Аз, на линия , но сам не ми се пътува !
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

На 12.12.2009 г. съм свободен и аз. Пада ми се втори почивен ден, тъй, че заявявам участието си независимо от това дали ще са превели или не заплатите. Поне ще се разходим.

Тъй, че бройте ме и мен! :)
64.19

Мнение от Labros »

То хубаво- ще идем до Плевен. Но 3 дни по-късно (на 15-ти) евентуално ще са снимките за "Станция НОВА". Много чести пътувания... свързани с разходи...
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

А някой изобщо спомена ли влаковете , с които ще се отива и връща? :roll: 8)
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Разбира се , който може ,добре се присъединил , който не, здраве да е !
Ще има и следващи срещи ! :wink:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

VESO написа:А някой изобщо спомена ли влаковете , с които ще се отива и връща? :roll: 8)
От София се отпътува с УБВ 2601(последен ден за УБВ категорията)
От Плевен се отпътува с БВ 2612 към София.
64.19

Мнение от Labros »

Хич не съм сигурен. Завися от много неща. Та нищо не обещавам... иначе ми се идва да пийна "Плевенско пиво" на местна почва...
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Според мен е по-хубаво да е на 19. :roll:
тази линия не ми е интересна защото много често съм пътувал Шумен-София през Горна, както и София-Шумен, дори София-Варна. Освен това на 12 декември съм зает имам час по нова обща история, както и имам лоши спомени от Плевен, свързани със семейни проблеми. Ами тези, които не са от София с кой влак ще пътуват? А замислихте ли се, че тези, които са си от Плевен няма смисъл да пътуват. Аз напоследък все се каня да отида до Панагюрище примерно или до Банско. Все още не съм се возил на теснолинейка :(
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ако трябва да сме честни и на мен Плевен вече не ми допада толкова, но като цяло е хубав град. Освен това има вариант и аз на 12-ти да съм зает. :roll: А какъв е проблемът примерно да е на 13-ти или на 19-ти мероприятието? Ще се плаща за БВ, а ще се пътува с УБВ. Каква по-голяма далавера от тази? :D :lol:
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Аз също не мога да потвърдя дали ще дойда.Както каза, Иво зависи от доста неща,но преди всичко финансите. :wink:
Пътувай с влак - спаси природата !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Аз също съм на това мнение и смятам, че е редно да се мисли за друга дата, но много я отложихме въпросната есенна среща и май по-скоро ще е зимна. :roll:

Мнение от Labros »

Аз пък предлагам- нека първо да мине предаването по НОВА ТВ и тогава да се мисли за среща. Става много нагъсто. И въпреки, че датата 12-ти е близко, като гледам повечето зависят от външни фактори и не се знае дали ще успеят да присъстват.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Съгласен съм. Аз предложих като евентуална дата 19-ти или 20-ти (кой когато му е удобно), че пък после идат празници и става хептен трудно да се съберем. Иначе трябва да остане за догодина и да е зимна среща. :? :arrow:

Мнение от rexkos »

Ако през декември е срещата, удобно ми е евентуално само на 20-ти декември, но за съжаление все още не мога да гарантирам присъствието си. :?
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация