Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Да адски си прав !
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Определено всичко казано от Весо е напълно вярно. Такава мания, такова чудо. :D :lol: Представям си как сме слезли 10-тина човека на някоя гара късно вечер, на нея има товарачка, престоят на нашия ПВ е само 1 минута, дежурния излиза да дава готово, а началник-влака ни подканва да се качваме, а ние се размотаваме още. :D :lol: Наистина форумните срещи са нещото без което не можем. 8) Хубаво е пак да намислим някоя за идната пролет догодина. 8) Също така в зависимост от времето всеки да снима каквото му трябва - или да има изчакване тъй като много често се получава засичане - двама искат да снимат от един и същи ъгъл даден обект, но единия пречи на другия, снима единия, снима другия. Така горе/долу трябва да подобрим организацията и значително ще си помогнем. Това обаче ще го обсъждаме като се съберем на следващото пътуване - естествено в самото му начало ще бъдат обсъдени въпросите. Винаги имаме за какво да си говорим, но се надявам и за това ще отделим мъничко време как да се процедира в зависимост от времето.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

За жалост пътуването ще протече по съкратен маршрут. Русе(Габрово) - Тулово - Карлово - Пловдив - Стара Загора - Русе(Габрово). Това се налага поради затварянето на 4-та жп. линия между Плачковци и Кръстец и невъзможността да се прави връзка с БВ 4646.

Русе – Горна Оряховица с БВ 4611; Русе 6:00 на Горна Оряховица 8:04.
Горна Оряховица – Плачковци с БВ 4641; Горна Оряховица 08:20 на Плачковци 9:34.
Габрово – Царева Ливада с КПВ 42205; Габрово 08:35 на Царева Ливада 09:08.
На Царева Ливада в 09:13 се качваме на БВ 4641.
Плачковци – Кръстец с автобус; Плачковци 09:39 до Кръстец 10:09.
Кръстец – Тулово с БВ 4691; Кръстец 10:15 до Тулово 11:04.
Тулово – Карлово с КПВ 30242; Тулово11:31 до Карлово 13:04.
Карлово – Пловдив с КПВ 82207; Карлово 13:30 до Пловдив 14:57.
Пловдив – Стара Загора с БВ 8615; Пловдив 16:10 до Стара Загора 17:55.
Стара Загора – Кръстец с КПВ 40296; Стара Загора 19:00 до Кръстец 20:33.
Кръстец – Плачковци с автобус; Кръстец 20:40 до Плачковци 21:10.
Плачковци – Горна Оряховица с ПВ 40106; Плачковци 21:30 до Горна Оряховица 22:56.
Горна Оряховица - Русе с МБВ 382; Горна Оряховица 23:59 до Русе 02:05.
Царева Ливада – Габрово с КПВ 42214; Царева Ливада 21:58 до Габрово 22:33.
На Царева Ливада в 21:53 слизаме от ПВ 40106.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Със сигурност едно такова пътуване в навечерието на Нова година би било интересно, но тук е и момента да се помисли колко човека ще имат техническата възможност да оставят семействата си, за да тръгнат на дълъг и тежък преход. Според мен, годината може да се "закрие" с някакво пътуване в рамките на една нощ и чедин ден, като в края на деня на 31-ви всички да сме си по домовете.
64.19

Мнение от rexkos »

lok45111 написа:Със сигурност едно такова пътуване в навечерието на Нова година би било интересно, но тук е и момента да се помисли колко човека ще имат техническата възможност да оставят семействата си, за да тръгнат на дълъг и тежък преход. Според мен, годината може да се "закрие" с някакво пътуване в рамките на една нощ и чедин ден, като в края на деня на 31-ви всички да сме си по домовете.
Такова пътуване ще има на 26 декември в рамките на един ден и две нощи. На предишната страница на темата съм пуснал по-подробна информация. Който иска да заповяда. Ако слушкаме, Дядо Коледа може и да ни облажи с нови 63-ки на Чайката. :lol: 8)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ее айде ся, сякаш нямаме карти и не пътуваме и ние с намаление. :wink: Няма за какво да завиждаме. Както казах има хора, които ходят на работа, училище и т.н. и нямат време да се размотават насам-натам когато им скимне. Лятото по принцип за хора като нас е най-натовареният откъм пътувания сезон тъй като тогава сме най-свободни и неангажирани. :wink: :)

Мнение от pepino1990 »

RAILWAYSTATION написа:да студент съм в шуменския университет епископ константин преславски факултет по хуманитарни науки специалност история. какво толкова съм написал завиждате ми че пътувам с намаление нали :П
Сега ще ти кажа какво толкова си написал.Човека искаше да ти каже, че си неграмотен и това се вижда че е така.Първо началото на изречението се започва с главна буква,имена на градове и не само на градове,няма да навлизам в подробности също се пишат с главна буква,пунктуационните ти грешки не успях да преброя защото не са малко.Нищо лично към теб нямам просто виж какво и как си го написал и помисли дали Светите братя Кирил и Методий не са се обарнали в гробовете си от този текст написан от теб :wink:И едно допалнение Епископ "Константин Преславски" се пише така
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Аз да задам един въпрос , понеже често го гледам написано по форуми , Интернет , книги и къде ли не и ми е писнало вече.
Как се пише "Червен Бряг" или "Червен бряг"?

Nikss би следвало да знае 100 %. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Вариант 2. :D Искате или не, тва е положението. :lol:
Администратор
Администратор

Nikss написа:Вариант 2. :D Искате или не, тва е положението. :lol:
Аз съм съгласен стига да съм свободен. Все пак работя на график, но мисля, че ще има хора, които при възможност ще се включат!
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

lok45111 написа:
Nikss написа:Вариант 2. :D Искате или не, тва е положението. :lol:
Аз съм съгласен стига да съм свободен. Все пак работя на график, но мисля, че ще има хора, които при възможност ще се включат!
Отговорът ми бе към Весо как се пише името на родния ми град. :wink:
Администратор
Администратор

Червен бряг - така би трябвало да е! Но много често употребявано и в медиите е Червен Бряг. Стига с оффторика :lol:
64.19
пфф кви са тия правила е аз съм си грамотен пиша така за по-бързо както съм свикнал в абв-ирц чата. Дори по принуда пиша на кирилица много е трудно когато си свикнал да пишеш на латиница. Има някой хора на които кирилицата им излиза като йероглифи
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

По принцип фонетичната е почти като латиницата тъй, че няма проблеми. Аз дори пиша без да гледам. Не е трудно. :wink: Наистина трудно е ако пишеш на стандартната българска където трябва да заничаш клавиатурата и докато намериш буквата, докато напишеш каквото си намислил... и е минал половин час. :D
Администратор
Администратор

RAILWAYSTATION написа:пфф кви са тия правила е аз съм си грамотен пиша така за по-бързо както съм свикнал в абв-ирц чата. Дори по принуда пиша на кирилица много е трудно когато си свикнал да пишеш на латиница. Има някой хора на които кирилицата им излиза като йероглифи
Правилата се налагат главно за улеснение. Пиши на кирилица. Дори и без главните букви, но спазвайки пунктоацията.

По темата: Нека се определи вариант за предновогодишното пътуване, за да видим кой как ще може да се впише в него. Идеята за Словения ще я оставим за на лято, може дори като форумен проект.
64.19
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация