Техник
Не е шумна, да не каже че е тиха.Nikss написа:Ми на някои херцове им била много шумна, не знам как се осмеляват да обиждат мойта фаворитка...n0_aLoNe написа:Тази машина е добра, само дето люшка малко, иначе си е супер.Nikss написа:Днес ЕЛ 44 109.7 спира за ГПР.А то са много малко машините иначе, които не люшкат... тук и самия железен път оказва влияние. Понякога и на безнаставов не е гаранция, че няма да ти полюшва.

Администратор
44 114 не беше ли също в списъка на най-шумните ГО машини ?
Последно промяна от rexkos на Вто Ное 24, 2009 8:35 pm, променено общо 1 път.

Администратор

Техник

Именно за това говорим. А иначе от недолюбваните в ГО машини класацията при мен водят 45 192 и 44 114 която пък има страшен реостат. От 44 126 не съм чувал оплаквания.n0_aLoNe написа:Не е шумна, да не каже че е тиха.Nikss написа:Ми на някои херцове им била много шумна, не знам как се осмеляват да обиждат мойта фаворитка...n0_aLoNe написа: Тази машина е добра, само дето люшка малко, иначе си е супер.А то са много малко машините иначе, които не люшкат... тук и самия железен път оказва влияние. Понякога и на безнаставов не е гаранция, че няма да ти полюшва.

Администратор
Браво на 202, ще си имаме и 44 202borislaviv написа:Днес влиза 45-202 за среден ремонт.След излизането и от ремонт,ще бъде с редуктори за бързи колооси.Сигурно ще получи и нов номер от 44 серия.Можем да гадаем каъв ще бъде той.

Явно глада за бързи машини се усеща вече. Особено с наближаване на новия ГДВ.
64.19

Я пак?
И вас ли ви налегна кризата, та почнахте на 45-ците да слагате колооси и редуктори за 130? Ай стига бе... егати държавата, егати чудото... дайте направо всички 45 да ги направим 44 и да мирясат вече, а 44 да гният по оградите и депата очаквайки средни и капитални ремонти. Ашколсум.
След ремонта ако наистина й слагат колооси и редуктори за 130 ще стане както стана с 2 машини до момента (45 198->44 198 и 45 164->44 164). В момента в депо Сз има 3-ти такъв лок (45 161->44 161) който дори чух, че миналата седмица бил на проби. Та и тук ще стане така (45202->44202). Ей големи разсипници сме, докато не съсипем и побългарим нещо не мирясваме. Какъв е тоя зор като в ГО даже са предостатъчно бързите Р-ки?

Администратор

Администратор
Аз дори съм положително настроен към "побързяването" на 45-та серия, защото за нея почти няма работа. Оптимално щеше да е да си купим редуктори за 120 км/час, но те струват парички и то доста. Иначе до къде стигнахме с машините, подадени за ремонт?borislaviv написа:За да се направи това, явно има нужда от бързи локомотиви. Пък и намалелите товари, сигурно също си казват думата.Все пак нищо не е станало.Важно е че се ремонтират локомотиви, а не да се нарязват.
64.19
Информация
Модератори