Днес в 13:30 УБВ 2602 "ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ" престояваше в гара Чб.
Тъй като минавах покрай гарата, но нямах време да се застоя наблюдавах само от разстояние и видях, че лок 45 196 се беше прегарирал, а в 13:43 влакът потегли с двойна тяга като влаков лок доколкото видях (не съм сигурен) май беше 44 085, причината да остави влака не ми е известна, но беше с вдигнат пантограф. Очаквам подробности по случая.

Голямо чакане и голямо прегариране е паднало... цели 40 минути не могат да прегарират една машина... дет се вика аз да съм за 10' ще им я прегарирам, ама не е там работата. А иначе не съм сигурен коя маш е била, може и 098 да е била, но беше тъмна на цвят - типично.muri83 написа:защо веднага решаваш че е оставила влака машината ,може просто 45-196 да е ползвала трасе до някаде и докато се прегарира влака да е закаснял?![]()
![]()
![]()

Аз казах, че очаквам подробности. И още повече не може току така влака да чака само защото на някой му е хрумнало в последния момент да я подават да ползва трасе. Няма никаква логика в това, което казваш. Като трябва да стигне до някъде ще ходи изолирана... и без това след 2602 следващия влак е чак 2610 - предостатъчно време да мине през голямата дупка.
Колега разбрах че се е скапала влаковата на 2602Nikss написа:Аз казах, че очаквам подробности. И още повече не може току така влака да чака само защото на някой му е хрумнало в последния момент да я подават да ползва трасе. Няма никаква логика в това, което казваш. Като трябва да стигне до някъде ще ходи изолирана... и без това след 2602 следващия влак е чак 2610 - предостатъчно време да мине през голямата дупка.

Техник
Днес влакове 20200 / 20101 / 20232 са били обслужени от ЕМВ 30 015/016. След малко очаквайте подробности и снимки от Весо и Никс.
Последно промяна от rexkos на Съб Ное 21, 2009 8:47 pm, променено общо 1 път.

Администратор

Администратор

Информация
Модератори