Администратор
До момента са сертифицирани 5 локомотива на RCA - клон България. Единият от тях е преминалия през страната 1116-023-1. Машинистите, които ще се облажат също са ясни. Да им е честито и на тях!
Както вървят нещата, очертава се в скоро време, редовно да гледаме ES64U2 по нашите земи и този тип машини да "изпадне" от категорията "Интересни локомотиви по нашите железници".
Както вървят нещата, очертава се в скоро време, редовно да гледаме ES64U2 по нашите земи и този тип машини да "изпадне" от категорията "Интересни локомотиви по нашите железници".
64.19

Администратор

Администратор
База за тези локомотиви няма и за сега RCA си разчитат на собствената база в Австрия - Линц. Локомотивите им ще возят транзитни влакове без смяна на тягата, нещо, което пролетта се направи демонстрационно.Ghost написа:Лесно се карат влакове. Трудно се подържат локомотиви. Без изградена ремонтна база и обучен персонал не става. "Булмаркет" го осъзнаха вече. Perpetuum mobile не съществува.
64.19
Марио кажи го направо. Не са тайна номерата им - ÖВВ от 1116-021 до 1116-025 влючително. А машините по скоро "Яка им душа" отколкото облажванеlok45111 написа:До момента са сертифицирани 5 локомотива на RCA - клон България. Единият от тях е преминалия през страната 1116-023-1. Машинистите, които ще се облажат също са ясни. Да им е честито и на тях!

Powered by Mac OS X 10.7.3 /Lion/ & Safari 5.1.2

Администратор

Администратор
Този не дойде на проби, а извърши демонстрационно пътуване с първите двама БГ машинисти на частния оператор. Освен това бяха заснети специфични участъци от ЖП мрежата ни, във връзка с по - добро опознаване на профила, който не е никак лесен. Следващото идване на такъв локомотив у нас ще е вече на чело на блок - влак и ще има смяна на бригади на Драгоман.VESO написа:Добре , а няма ли още Тауруси да идват у нас за проби? Мисля , че с този беше само началото.
64.19

Администратор

Колеги
Случайно да знаете повече подробности за така наречените говорещи Турита аз знам за едно говорещо което вместо хорна казва нещо от рода на "Бите шау их бин аин Таурус" и след това изпълнява част от произведението на Бетховен - На Елиза в полифоничен вариант (това го "казва" ЕS64U2-022) много забавно изглежда представям си как
каката дето ти говори в кабината ( при самолетите я наричат Наташа ) на тауруса с гласа на Мара отварачката
имало някаква функция в софтуера да се добавят такива неща примерно в 1116 911-7 като потегля и в кабината се чува как Бегача от шантавите рисунки казва "Пи-Бип" а в някой от тези които се движат в Италия при потегляне казват "Хайде да си поиграем" 
Случайно да знаете повече подробности за така наречените говорещи Турита аз знам за едно говорещо което вместо хорна казва нещо от рода на "Бите шау их бин аин Таурус" и след това изпълнява част от произведението на Бетховен - На Елиза в полифоничен вариант (това го "казва" ЕS64U2-022) много забавно изглежда представям си как
каката дето ти говори в кабината ( при самолетите я наричат Наташа ) на тауруса с гласа на Мара отварачката

Powred by NOKIA N900 Connecting Freedom aka Linux inside MacOS outside

Информация
Модератори