Администратор
Уважаеми Колеги,
във връзка със събитията, описани в ТАЗИ ТЕМА, от ДП-НКЖИ инициираха и проведоха две работни срещи с администрацията на Форум "Локомотиви", на които се обсъдиха мерки за регламентиране достъпа на жп. фотографи до обекти на НКЖИ и превозвачите с цел "Заснемане на подвижен ЖП състав и ОИ". В тази връзка, съгласувано с отговорните служби от НКЖИ и леко притиснати от времето, вчера бе подадена заявка за издаване на общо 9 бр. "Пропуск" по утвърден за компанията образец, с който, включените в ПЪРВА част на проекта лица ще посещават обектите, описани по - горе с цел "Заснемане на ПЖПС и ОИ". Идеята, предложена от ДП-НКЖИ и приета от нас в момента е на етап "Пилотен проект", който ще има за цел да изясни всички особености и недостатъци на тази система с "Пропуск"-ите и да послужи при следващите работни срещи, които ще се провеждат с представители на отговорните в ДП-НКЖИ служби. Искам да се извиня на невключените лица, подали заявка буквално часове преди предаване на документацията в НКЖИ и да ги уверя, че след 1-ви Януари ще бъде проведен и втори етап, при който ще се действа по - глобално.
Сега, лицата, които ще получат тези пропуски ще е редно да описват всички проблеми и особености при фотографските си посещения, като описват и всички обстоятелства при възникване на дадена ситуация. Събраната информация ще бъда една добра отправна точка за нови предложения и разисквания при работните срещи с НКЖИ.
На Администратора на railwaymodeling.com бе предложено създаване на работна група с представители от двата сайта, която група да бъде съставлявана от членове, избрани от потребителите на всеки сайт по отделно и на която група да се възложи задачата по организацията и реализацията на всички мероприятия, свързани с разрешаване на проблемите на ЖП фотографите.
В тази тема ще дискутираме само свързани с пропуските от НКЖИ въпроси и предложения, както и ще се координират действията на двата сайта в тази насока!
Поздрави!
във връзка със събитията, описани в ТАЗИ ТЕМА, от ДП-НКЖИ инициираха и проведоха две работни срещи с администрацията на Форум "Локомотиви", на които се обсъдиха мерки за регламентиране достъпа на жп. фотографи до обекти на НКЖИ и превозвачите с цел "Заснемане на подвижен ЖП състав и ОИ". В тази връзка, съгласувано с отговорните служби от НКЖИ и леко притиснати от времето, вчера бе подадена заявка за издаване на общо 9 бр. "Пропуск" по утвърден за компанията образец, с който, включените в ПЪРВА част на проекта лица ще посещават обектите, описани по - горе с цел "Заснемане на ПЖПС и ОИ". Идеята, предложена от ДП-НКЖИ и приета от нас в момента е на етап "Пилотен проект", който ще има за цел да изясни всички особености и недостатъци на тази система с "Пропуск"-ите и да послужи при следващите работни срещи, които ще се провеждат с представители на отговорните в ДП-НКЖИ служби. Искам да се извиня на невключените лица, подали заявка буквално часове преди предаване на документацията в НКЖИ и да ги уверя, че след 1-ви Януари ще бъде проведен и втори етап, при който ще се действа по - глобално.
Сега, лицата, които ще получат тези пропуски ще е редно да описват всички проблеми и особености при фотографските си посещения, като описват и всички обстоятелства при възникване на дадена ситуация. Събраната информация ще бъда една добра отправна точка за нови предложения и разисквания при работните срещи с НКЖИ.
На Администратора на railwaymodeling.com бе предложено създаване на работна група с представители от двата сайта, която група да бъде съставлявана от членове, избрани от потребителите на всеки сайт по отделно и на която група да се възложи задачата по организацията и реализацията на всички мероприятия, свързани с разрешаване на проблемите на ЖП фотографите.
В тази тема ще дискутираме само свързани с пропуските от НКЖИ въпроси и предложения, както и ще се координират действията на двата сайта в тази насока!
Поздрави!
64.19

Администратор
Днес се проведе отново среща с Г-н Караджов и бяхме уведомени, че работата по издаване на пропуските е стартирала и до броени дни ще получим покана за инструктаж.stankos написа:Всяко пътуване започва с първата крачка ! Ето ние я направихме и се надявам на ползотворно сътрудничество с НК "ЖИ" ! Все пак хората си вършат работата и трябва да отдадем дължимото уважение към труда им .
Във връзка с възникналия около картите скандал в НКЖИ, днес бе повдигнат и този въпрос и бе разяснено кой е бил зложелателя. Справка в книгата за посетители в сградата показа, че на 10.11.2009 г., посетител, записан с имената Мирчо Гандев е ходил при Г-н Караджов. Интересно е, че бърво е написана фамилия Бандев, а след това поправено на Гандев. Не му прави чест на този човек - представител на Цировия форум, да ходи и да опорочава идея, за която минахме през огън и вода и изхабихме сума ти нерви! Не е честно.
64.19

Администратор
От НКЖИ увериха, че всичко ще бъде ОК. И съм склонен да им вярвам, защото приеха тази инициатива доста присърце. Щом днес заранта документацията с резеолюция "За изпълнение" е предадена на компетентните служби и щом на оперативката не е имало нито един против идеята.Labros написа:Дано до края на месеца всичко вече да е готово и легитимационните карти да бъдат изадени.
Аз нямам думи по този въпрос. Много лошо е, когато някой с едната мисъл да развали нещо, тръгва и започва да плюе. Това не прави чест нито на човека, нито на форума, който е изтъкнал, че представлява.Labros написа:А относно лицето М.Г. няма какво да се приказва. То от комунистите друго освен съботаж не можеш да очакваш.
64.19

Координатор за railwaymodeling.com
Аз малко съм учуден от потребителската активност, както тук така и при нас. Докато скандала се вихреше беше пълно с хора които искаха почти да линчуват
Сега ги няма.
Както и да е, факта е факт. Лицето - крал на саваната показа, че е голям жп деец. На мен ми костваше доста от задачите, да идем с Марио и да се правим на следователи, а не мога да си представя какъв човек трябваше да съм, за да отделя времето си да ходя и да провялям на хората мероприятията.
Както и да е. Краля е крал, даже и посран.

Както и да е, факта е факт. Лицето - крал на саваната показа, че е голям жп деец. На мен ми костваше доста от задачите, да идем с Марио и да се правим на следователи, а не мога да си представя какъв човек трябваше да съм, за да отделя времето си да ходя и да провялям на хората мероприятията.
Както и да е. Краля е крал, даже и посран.

Администратор
Абе, Жоре,
краля е кра, даже и посран, ама в случая доста замириса! Направеното от г-н Лъвът не му прави чест, а напровит показва като цяло водената от него политика. И освен това, представил той "истинския ЖП форум"(интрижника), а дали е имал съгласието на потребителите там?! Като цяло, гнусна работа!
краля е кра, даже и посран, ама в случая доста замириса! Направеното от г-н Лъвът не му прави чест, а напровит показва като цяло водената от него политика. И освен това, представил той "истинския ЖП форум"(интрижника), а дали е имал съгласието на потребителите там?! Като цяло, гнусна работа!
64.19

Координатор за railwaymodeling.com

Администратор

Администратор
Аз смятам, че лошия сайт е друг. Моделинга е на ниво, както и нашия!БЪРЗАМ БАВНО написа:В оня диктаторския форум никой не пише освен админите като Жорката и хлапетата запалили се по железниците дерзайте и учете момчета! Има 30 000 жп форуми с галерии!
Жорка какво прави Коце - Маца и Иво ще ходи ли на фестивала в КАН???
64.19

Администратор
Какво има да се проверява?! Нещата ги има черно на бяло. Омръзна ми от подмолност и кампанийност, от която се вижда, че сметка няма никой. Най - малкото, че се ходи да се опорочава идея, която само може да помогне, не и да на вреди на някого! Заради подобни дърляници, из ЖП сайтовете сме разделени на групички и както се вижда, все някой ще опорочи идеите на друг. А и с какъв акъл, тоя е ходил да занимава Заместник - генералния директор с глупости?! Плюенето по един сайт от страна на друг го видяхме преди години до какво води!46 242 написа:Хмм, ще проверим дали е така, както е описано по-горе.
Не смятам да става дърляница, за това спирам до тук! Ако провокациите продължат, ще изгоня някой без да ми мигне окото - и с право!
ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е ТРИБУНА ЗА ПЛЮЕНЕ, ПОДМОЛНОСТИ И КАМПАНИИ, НЕЗАВИСИМО ПО КОГО ИЛИ КОЙ САЙТ!!! ВСЕКИ, ДРЪЗНАЛ ДА РАЗПАЛВА ВОЙНАТА, ЩЕ БЪДЕ ИЗГОНЕН! ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ!
Това ще бъде изтрито по - късно днес след като бъде прочетено и осмислено!
64.19
Информация
Модератори