7 км с боклук като 43 523 е нищо, вземи приятелю та се вози поне 107 и пак ще си говорим дали има смисъл да го възстановяват.

181 и 182 Април месец като ходих в депо Мездра ги видях вкарани в халето, предполагам ги правят там. Те доколкото знам са ПР, но не съм сигурен, някой да потвърди. В Дупница се справят много добре с ремонта, споделяно ми е, че не са пипнати само на боя въпреки, че 158 е тотален провал, но тя реално е ремонтирана в Мездра, а в Дупница само я боядисаха при КР. От 194 не съм чул оплаквания. Ръжда е нормално да избива, дори в ГО и Русе на покривите по машините избива ръжда, все пак локомотивите се движат, а не стоят по цял ден в депото да ги мият и лъскат. 199 я канибализираха тотално за година и половина експлоатация. От едната страна дори изродите са изкъртили табелката с номера. Представи си на състояние каква е, как я поддържат и т.н., но върви иначе. В Русе я бяха пипнали добре, сложили й бяха нови колооси и редуктори и щастливо перкаше на влаковете, машинистите също доста й се възхищаваха, но после я забравиха и почнаха по старому - давай там 5 за 4 няма какво да я чистим, поддържаме и т.н. Сега потриват доволно ръце и очакват
45179.9 да се прибере, за да я съсипят и нея за 0 време.
След време като тръгнат сумати товарни влакове смятай, че гара Мездра постоянно ще е пълна, тогава и машините няма да стигат до никъде (ако не стегнат тези, които са сега на оградата). По 7-ма линия по принцип товарно движение през нощта няма, сега се движат единствено камъните за Дунав Мост-2, това е. Всичко останало е през деня.