Администратор

Администратор
Хубаво, значи за момента сме:Labros написа:Наско утре ще ти обясни защо нямам възможност. Той е запознат.
1. Марио Евстатиев
2. Атанас Гълъбов
3. Веселин Тодоров
4. Георги Митов
5. Представител на отдел ВСОД
6. Втори представител на отдел ВСОД
7. Представител на Отдел "Връзки с обществеността" при БДЖ
8. Теодора Петрова
9. Дама на Атанас Гълъбов
10. Дама на Георги Митов
Все още има възможност, желаещите форумци да се запишат за мероприятието довечера!
64.19

Администратор

Администратор
Поради отсъствието по здравословни и семейни причини на част от участниците и изявено желание на същите да се включат все пак в това мероприятие, уведомявам, че за желаещите, банкет ще има!
Той ще се състои и при нови условия! Куверти няма да се правят, а само резервация в деня на мероприятието след уточняване на броя присъстващи. Събирането отново ще бъде в бирария "Хаблите", ще се проведе в деня на инструктажа на спотърите в НКЖИ, с цел обединяване на двете събития.
Така мисля, че ще е по - лесно за всички ни!
Заявили този път участие и със сигурност ще дойдат следните гости от системата на БДЖ:
1. Христина Белева - отдел "Връзки с обществеността"
2. Представител от отдел "ВСОД", вероятно един пчовек
3. инж. Тодорка Петрова - ръководител цех "Подготвителен" в депо София, ръководител "Системи за управление на качеството" в лок. депо София
За тези лица е сигурно, че ще присъстват!
Тъй мисля, че ще е най - рационално за пътуващите от провинцията форумци!
Поздрави
Той ще се състои и при нови условия! Куверти няма да се правят, а само резервация в деня на мероприятието след уточняване на броя присъстващи. Събирането отново ще бъде в бирария "Хаблите", ще се проведе в деня на инструктажа на спотърите в НКЖИ, с цел обединяване на двете събития.
Така мисля, че ще е по - лесно за всички ни!
Заявили този път участие и със сигурност ще дойдат следните гости от системата на БДЖ:
1. Христина Белева - отдел "Връзки с обществеността"
2. Представител от отдел "ВСОД", вероятно един пчовек
3. инж. Тодорка Петрова - ръководител цех "Подготвителен" в депо София, ръководител "Системи за управление на качеството" в лок. депо София
За тези лица е сигурно, че ще присъстват!
Тъй мисля, че ще е най - рационално за пътуващите от провинцията форумци!
Поздрави
64.19

Администратор
Значи живот и здраве всички, които сме дошли на инструктаж в този ден, след това ще разспуснем стабилно.
Като лично аз бих помолил да не се ангажираме с конкретен куверт, а просто да се направи предварително една резервация на ориентировъчен брой места в заведението.

Пътувай с влак - спаси природата!

Администратор
Това е идеята! Банкета и инструктажа да се съвместят и по този начин да улесним хората, които не са от София. Поканените специални гости от миналия банкет този път заявиха, че ще присъстват, така, че мисля - едно 15 човека ще се съберем.pavkata_zaraboy86 написа:Значи живот и здраве всички, които сме дошли на инструктаж в този ден, след това ще разспуснем стабилно.
64.19

Администратор
В НКЖИ сме всички заедно, да! След това ще посрещнем Весо на БВ 1620, след което ще минем през депо София да вземем инж. Тодорка Петрова /Р-л цех "Подготвителен"/. От там отиваме към бирарията, а Наско ще отиде към 17:00 до ЦУ на БДЖ да вземе Христина Белева и Влади от "ВСОД" и всички пак в бирарията.Labros написа:Щом свърши инструктажа направо да тръгваме. Нали ще сме всички заедно в НКЖИ.
64.19
Информация
Модератори