Администратор
Затова ли в събота следобяд всичко се движеше по него !46 242 написа:Нови влакове по 5-та ?? Абсурд !! път 1 Батановци-Pадомир е пред закриване.Гарнтирани мелета...lok45111 написа:Живот и здраве догодина може да се мисли за оптимален ГДВ по 5-та и 6-та линии. Аз забелязах, че повечето бързи влакове за/от Кюстендил спират почти навсякъде, което за бърз влак е леко неестествено. Другото, което ми направи впечатление е, че няма нито един новоназначен влак.46 242 написа:Искам да поздравя и благодария на REXKOS за труда,който беше положил за изготвяне на ГДВ по 5-та/6-та. За съжаление не можеше неговото предложение да се включи на късен етап. Bсичко беше вече написано и на никoй не му се играеше да разбутва сложния ребус. По двойните линии е играчка-изнервачка, а за единичните е повече от мазохизъм.

Няма файда от такъв влак. Нито ще има пътници, нито има инфраструктура за подбно начинание.NiGhtPiSH написа:И няма да направят един експресен влак "Македония/Струма"....
Първо трябва да се оптимизира времепътуването и спиранията на влаковете, така че, бързите влакове да са наистина бързи, а и да има достатъчно и удобни пътнически влакове.

И в крайна сметка се оказва, че ако човек реши да иде до Мелник или се организира форумно мероприятие до там, и по новия ГДВ единственият начин ще бъде този, който съм описал по-нагоре в темата. И съответно пак ще има разговори с отговорни лица от Еврокомисията....Много хубаво, нема що.....И пак всичко това заради мамицата им чиновническа жепейска....

Администратор

Информация
Модератори