Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Не визирах 5-та, а като цяло всички линии. Мислех си за добра конкуренция на автобусите по маршрутите от София за Плевен, Русе, Бургас и Варна.
64.19
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

46 242 написа:
lok45111 написа:
46 242 написа:Искам да поздравя и благодария на REXKOS за труда,който беше положил за изготвяне на ГДВ по 5-та/6-та. За съжаление не можеше неговото предложение да се включи на късен етап. Bсичко беше вече написано и на никoй не му се играеше да разбутва сложния ребус. По двойните линии е играчка-изнервачка, а за единичните е повече от мазохизъм.
:?
Живот и здраве догодина може да се мисли за оптимален ГДВ по 5-та и 6-та линии. Аз забелязах, че повечето бързи влакове за/от Кюстендил спират почти навсякъде, което за бърз влак е леко неестествено. Другото, което ми направи впечатление е, че няма нито един новоназначен влак.
Нови влакове по 5-та ?? Абсурд !! път 1 Батановци-Pадомир е пред закриване.Гарнтирани мелета...
Затова ли в събота следобяд всичко се движеше по него ! :twisted:

Мнение от БДЖ »

Пета, пета, ех, тази пета... :( то най-добре всичко да стане ПВ, че разлика май няма :(
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

И няма да направят един експресен влак "Македония/Струма"....

Мнение от Labros »

NiGhtPiSH написа:И няма да направят един експресен влак "Македония/Струма"....
Няма файда от такъв влак. Нито ще има пътници, нито има инфраструктура за подбно начинание.
Първо трябва да се оптимизира времепътуването и спиранията на влаковете, така че, бързите влакове да са наистина бързи, а и да има достатъчно и удобни пътнически влакове.
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

И в крайна сметка се оказва, че ако човек реши да иде до Мелник или се организира форумно мероприятие до там, и по новия ГДВ единственият начин ще бъде този, който съм описал по-нагоре в темата. И съответно пак ще има разговори с отговорни лица от Еврокомисията....Много хубаво, нема що.....И пак всичко това заради мамицата им чиновническа жепейска....

Мнение от Labros »

От досегашната практика се вижда, че се сигнализира на Еврокомисията, тя дава предписания, идват у нас и не се спазват...

Мнение от rexkos »

Новото ГДВ е качено в сайта на БДЖ. Да се радваме или да плачем ? :D :evil:

П.П. Имайте впредвид, че не са насенеси някои влакове като 2627, 4611, 2611, 3622 и др. Явно още им умуват разписанията.

Мнение от djteenbg »

Къде са качени? Аз проверявам в електронния пътеводител, но не ми излизат влакове за 13.12.2009 :?

Ааа и исках да питам какво значи „ТСВ“ понеже го видях в онзи файл с ГДВ 2010.

Благодаря!
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

ТСВ - Трудово служебен влак; Обикновено изолиран състав/локомотив за/от обслужен влак.
64.19

Мнение от rexkos »

djteenbg написа:Къде са качени? Аз проверявам в електронния пътеводител, но не ми излизат влакове за 13.12.2009 :?
Някъде по обяд беше качен, но сега гледам, че са го махнали.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ще го доизкусуряват още и тогава ще го публикуват. :D

Мнение от djteenbg »

Благодаря Ви!

А някой има ли представа (макар, че е малко извън темата), дали заедно с ГДВ-2010 ще пуснат и обновените 63-ки?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Новите 63-ки след Нова година ще можем да ги видим по влакове. Тези дни им правят пробите.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Като нищо може някой влак да намаже пробно, да видят доволни ли са хората. :D Е, то остава и да не са... и така ще им се "нарадват", че чак свят да ни се завие. :evil:
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация