Администратор
Колеги,

тъй като, както казах, поради специфичните условия през зимата, няма да се организират проекти, предлагам да се организира банкет, на който да се обсъдят резултатите от изминалите дотук проекти, както и да се отбележи по подобаващ начин този нов стил на работа на форума, който поне за мен даде добри резултати - направиха се много и все качествени снимки, разгадаха се някои мистерии, опознаха се някои особености на музеен и малоброен подвижен състав.

На банкета ще бъдат официално поканени представители на отдел "ВСОД" при БДЖ - ЕАД, тъй като, те имат основна заслуга за реализацията на проектите, свързани с посещения на обекти на БДЖ.

С колегата Атанас Гълъбов обсъдихме и решихме, банкета да е в петъчен ден и куверта да бъде от порядъка на 15 лева.

Ето и подробности:

1. Банкетът ще се състои на 06 Ноември 2009 г. от 17:30 часа в Бирария "Халбите" в София, намираща се на адрес ул. Неофит Рилски 72;

2. Сборен пункт за участниците в банкета - пред сградата на "Български държавни железници" на ул. Иван Вазов №3;

3. Куверта се представя на място в заведението;

4. Заявяване на участие - в тази тема най - късно да 01 Ноември 2009 г.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Много интересна идея. Ще видим да направя нещо да се включа. Имам огромното желание за това, ще говоря с родителите си, надявам се този път да имам зелена светлина и да дойда. 8)

Мнение от Labros »

Ами.. аз съм в отбора. Най-малкото, което мога да направя за отзивчивите хора от отдел ВСОД.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Labros написа:Ами.. аз съм в отбора. Най-малкото, което мога да направя за отзивчивите хора от отдел ВСОД.
Хората от ВСОД, както и Организатор - производство на отделение "Въздушни спирачки" при депо София, ще бъдат официално поканени, като поканите ще се връчат най - късно до 1-ви Ноември!

Смятам с организирането на този банкет да поставим началото на една традиция и да се събираме два пъти годишно на такива банкети от сега нататък. При откриване на сезона за проекти и при закриването му.

Смятам, че изминалите проекти, които се реализираха бяха достатъчно ползвотворни за всички ни и може да се каже, че се свърши доста хубава работа. За в бъдеще ще се полагат по - големи усилия за добрата организация на подобни мероприятия и за по - пълноценното изпълнение на задачите, набелязани в даден проект.

От идния сезон ще има и организиране на различни доброволни бригади, с цел подпомагане опазването на музейното богатство на железницата, което също ще е ново за ЖП форумите у нас, но мисля, че имаме достатъчно ерудирани и квалифицирани люде тук, че да се справим.

Поздрави!
64.19
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Аз също съм на линия за 6-ти Ноември.Чувствам,че купона ще е на 6+. :wink:
Пътувай с влак - спаси природата !
Администратор
Администратор

bdz_bg написа:Аз също съм на линия за 6-ти Ноември.Чувствам,че купона ще е на 6+. :wink:
Наистина целта е да се направи веселба, на която не само да обсъдим минали и бъдещи проекти, но и да разпуснем малко от сивото ежедневие, което ни задушава с монотонността си и хилядите ангажименти.
64.19
Администратор
Администратор

Колеги, банкета за 6-ти остава! За сега е потвърдено, че ще присъстват представители на БДЖ - ЕАД, отдел "ВСОД", както и членове на ръководството на Локомотивно депо - София.

Моля, всеки, който ще присъства да потвърди в тази тема!
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Аз казвам официално, че не мога да дойда, колкото и да ми се иска. Какво да се прави, догодина ще гледам по-често да се включвам и на проекти, че тая година ... :evil:
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Нека всеки да потвърди своето присъствие на банкета на 6-ти.Аз съм на линия. :)
Пътувай с влак - спаси природата !

Мнение от Labros »

Аз към тоя момент нямам техническата възможност да присъствам. Не зная кога ще тръгна от Силистра към София.
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Мнение от pavkata_zaraboy86 »

Марио, искам само отново да споменеш час на започване на самия банкет. :)
Пътувай с влак - спаси природата!
Администратор
Администратор

pavkata_zaraboy86 написа:Марио, искам само отново да споменеш час на започване на самия банкет. :)
Банкета ще започне в 17:30 със събиране на участниците и настаняване в бирария "Халбите". Следва приветствена реч на Администратора на форума, аперитив и след това официално закриване на годината за организиране на проекти. Останалата част е ясна - приятно прекарване и веселби.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Приятно изкарване! Очакваме все пак някоя и друга снимка да покажете. :)
Администратор
Администратор

Снимки ще има, задължително!

Да поясня, че на банкета има поканени и специални гости - хора, без които проектите нямаше как да се реализират. Смятам това мероприятие да стане традиционно и да се организират такива банкети два пъти годишно - при откриване на годината и при закриването и. Хора от БДЖ, НКЖИ и другите превозвачи също могат да бъдат канени. Форумът се стреми да гради ползотворно сътрудничество и е редно партньорите ни да бъдат на тези мероприятия.
64.19
Администратор
Администратор

За сега сигурните сме:

1. Марио Евстатиев
2. Атанас Гълъбов
3. Ивайло Атанасов
4. Представител на отдел ВСОД
5. Втори представител на отдел ВСОД
6. Представител на отдел "Връзки с обществеността" при БДЖ(непотвърдено още)
7. Георги Митов

Ще е хубаво до края на деня, всеки който ще присъства утре да заяви своето участие в тази тема. На банкета могат да присъстват и хора, неучаствали в проектите, така, че това не го считайте за проблем.

Банкета е утре Петък 06.11.2009 г., от 17:30 ч в бирария "Халбите" в София. Бирарията се намира на ул. Неофит Рилски №72. Удобен транспорт - ТМ 1,7 до бул. Витоша или 2, 9, 18 до пл. Славейков.

Куверта е 15 лева за членуващи във форума!

Ето и карта на мястото, където ще се проведе събитието
Изображение
64.19
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация