Аз си мисля , че в началото може да пробват с директни вагони , след това ще остане само връзката.Прав беше Ванчо на една форумска среща - точно с ж.п. транспорта в неговия град се случват такива неща - като се започне от премахването на спалните вагони до Димитровград (в началото имаше един) и Пловдив в композициите на 4646 и 4647 , мине се през ликвидирането на обедната връзка между София и Русе (знаем за някогашните 412 и 415) , спирането на директните вагони от 40103 за 2610 , промяна на маршрута на силистренската група , която вместо през Бяла и Русе сe движи през Шумен и Каспичан и се стигне сега до спирането на нощната връзка от столицата.А всичко това не е на добро.
От мен днешното инфо - КПВ 10263 , теглен от русенската 44093-3 с машинисти Г. Митов и В. Томов навреме до гара Огняново.Там знаем , пътническият се задържа принудително 11 минути за среща със 10112 , поради ремонти , които , доколкото разбрах , щели да продължат до 10-ти ноември.До ПО навреме по измененото разписание и днес , за разлика от вчера , влакът бе приет на 2-ри челен.
Снимка при пристигането , след което групата в компанията на Bdz_bg и Labros под ударите на силния дъжд отиде на кафе.
На връщане 10114 престоя на сп. Синитово поради повреда в пясъчната инсталация.Под плющящия дъжд локомотивната бригада
слезе да отстрани повредата и след кратък престой влакът потегли.
За финал два товарни влака -
на Стамболийски и
на Пазарджик.
Последно промяна от VESO на Съб Окт 31, 2009 1:32 pm, променено общо 1 път.