Така е да гледаш някакъв контролер подобие на арматурно желязо обвит с някаква гума не стои на ЕМВ от КР.Nikss написа:Според мен ще е хубаво в ЛВЗ при ремонтите да слагат контролери от западни автомобили.Че на оригиналните вече им е минало времето.
На 015/016 като гледам снимката по-горе в темата на тоз лъскав пулт някакси не се вписва оригиналният контролер.
За опеловите съм съгласен, че са по - неудобни, но тези от 46-та серия никой не ги е пробвал, че да твърдим за неудобност. Аз поне мисля, че тук бургазлии могат да си направят опит с един влак и да видим какво ще е мнението на машинистите.bdz46 написа:По-НЕудобни са.
И опеловите са по-неудобни от оригиналните.
На 33-та и 07-ма серия волана е един и същи, общо взето унифициран волан, ползван от руските локомотивостроители.Nikss написа:Ми да сложат от мерцедес като са толкова неудобни дори тези от Опел... оригиналните нямат никакъв вид - едно време когато 32 са били нови са им отивали, но сега са изтъркани от толкова години и е редно да се сложи нещо по-модерно. На 33 контролерите много ми приличат на тези на 07.На 32 оригиналните контролери са тънки и лесно се борави с тях, но е редно да се сложат други, по-удобни, дори и от автомобили да са, но да се обнови малко пулта. Предложението на колегата 44-134 да се сложат волани от Москвич е добро. От Лада също биха отивали.