ПВ 30112 на таблата на Централна гара бе обявен с 20 минути закъснение, а МБВ 293 с 90.
А сега две шокиращи новини от тази сутрин:

Да защото се движи някакъв влак от София до Кюстендил през Волуякrexkos написа:Малко оперативна информация от днес:
ПВ 10206 пристигна на гара Костинброд точно навреме, обслужван от ЕМВ 33 007/008.
ПВ 10205 пристигна на Костинброд 3 минути преди време начело с 44 144.4 с 1А и 2В вагона. Замина от гарата навреме. Аз бях във втория вагон (50 серия). Седалките бяха с нова синя тапицерия, точно като на ремонтираните вагони 74 серия. В междугарието Костинброд-Волуяк намалението от 50 km/h вече е с по-дълъг фронт.
До преди няколко дена до започваше на около 500 метра след изхода на гара Костинброд и свършваше на предупредителния на Волуяк, докато сега то започва пак на 500 след изхода на гара Костинброд и е така чак до гара Волуяк. Поради това на Волуяк влакът беше с 1 минута закъснение. На централна гара беше 2 минути преди време. На съседния 4-ти коловоз се намираше ПВ30121 за Копривщица, обслужван от ЕМВ 32 111/112.
ПВ 30112 на таблата на Централна гара бе обявен с 20 минути закъснение, а МБВ 293 с 90.
А сега две шокиращи новини от тази сутрин:
По неизвестни за мен причини ПВ60275 за Перник през Волуяк изобщо не се движеше.
МБВ 4664 замина от гара София само с 30 минути закъснение.
![]()
![]()
Интересно.KRAKOMOBILA написа:Незнам какъв влак от кога и до кога е но е с Дезиро и вчера беше закъснял с 1 час трябваше 14:40 да е на спирка Връбница пристигнал е в 15:40
Ако хванеме още някой, този път директно ще играе "дървеният Господ" и сред това ще бъдат надлежно предадени на Транспортна полиция. Ако последната не се заинтригува, то има доста интересно телевизионно предаване, водено от Милен Цветков, който ще е доста очарован от полицейското безхаберие и тийнеиджърските инфантилни изцепки. Срещу тая сган трябват сурови мерки. Не може да драскат все лъскави вагони и ТПС и да чакат милостNikola VS написа:Не си поплювате!
Сърдечни поздравления за добре свършената работа!Направили сте нещо,на което не се решава и транспортна полиция.Просто контролът е твърде занижен и всякакви отрепки се разхождат из вагонните паркове и коловозите с намерение да включват в действие спрейовете си.Да не говорим за наркоманите и бездомниците,намиращи убежища от студа в бракуваните вагони.След техните "посещения" там,от самите вагони изчезват доста неща.lok45111 написа:Днес около 17:10 в района на ЕП- Миячка към ПТП-Лок.депо София от мен и колегата 42 072.9 при отиване за изчакване на ПВ 10115 бяха забелязани две съмнителни малолетни лица, които стояха между коловози №29 и №30. При отправено запитване към същите, какво търсят в района на ЕП, отговориха, че само гледат. Направихме проверка на съдържанието на раниците им при което открихме спрей - боя, какъвто се използва при драскане по подвижен състав. След кратко събеседване със същите, спреят им бе конфискуван в полза на депото.