Форум за парната тракция, използвана у нас - парните локомотиви и единствената парна мотриса, използвана в БДЖ. Общи дискусионни теми и за парната тракция по света.
Този локомотив е доставен през 1905 г. за нуждата на царското семейство за построената от цар Фердинанд І миниатюрна железница от гара Казичене до и във обширния парк на двореца "Врана". Локомотивът е двуосен, произведен в Германия.
Последно промяна от Labros на Чет Окт 08, 2009 2:01 pm, променено общо 1 път.
Да от старата гара, която е до прелеза малко по-надолу от сегашната е излизало това разклонение. За междурелсието не съм сигурен, но може и да е по-малко от 600 мм., 450 или 500 мм е най-вероятното.
За Симеончо незнам, но със сигурност дядо му и баща му са си играли на нея. Именно от тая машинка започва пословичната увлекателност на Борис ІІІ по влаковете.
Последно промяна от Labros на Чет Окт 08, 2009 8:36 pm, променено общо 1 път.
Това последното не съм го писал аз. Ще е добре модераторите да си задават въпросите в нови постове като редовни потребители, ако нямат работа по мнението. Иначе стават недомислия, независимо дали допълнението е с червен, зелен или син цвят.
Симеон е заминал в изгнание с това влакче от Враня до Казичене и от там с норамен влак към Турция.
Локомотива в момента е паметник в депо Стара Загора. Линията от Врана до Царската гара в Казичене е била на 600 мм, но не съм сигурен кога е демонтирана и дали в района на "Врана" няма следи от нея.
Демонтирането й начеват веднага след изгонването на царското семейство. Първо теренът влиза в двора на някакво предпиятие, а по-нататък от двора до двореца влиза в регулация на ТКЗС.
За годината не съм абсолютно сигурен, но единственото сигурно е, че в участъка Казичене до двореца "Врана" е демонтирана линията и влезнала в регулация на ТКЗС. Интересно е да се проучи въпроса дали някъде из алеите на парка на двореца няма някаква, па било то и малка запазена част от трасето, както и да се проследи пътя на вагончетата.